≫ 

Bjelica ne igra na Eurobasketu u Turskoj?

Srpski reprezentativac se oporavlja od operacije stopala

  • 7

Loše vesti stižu iz Amerike. Košarkaš NBA tima Minesote Nemanja Bjelica najverovatnije neće igrati na Eurobasketu u Turskoj 0d 31. avgusta do 17. septembra zbog povrede noge.

Bjelica je ranije zavšrio sezonu u NBA, i odmah je stavio longetu na povređenu nogu jer je operisao stopalo. Čak je i na koncertu Ace Lukasa viđen sa takozvanom "čizmom"

Ovu informaciju je na Twitteru preneo novinar ESPN-a Daren Volfson koji prati dešavanja u Minesoti.

- Rečeno mi je da Bjelica vrlo, vrlo verovatno neće igrati na Evrobasketu u septembru. Još se oporavlja od operacije na stopalu. Šutira sedeći - napisao je Volfson.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Međutim, postavlja se pitanje da li je to samo želja Minesote ili je stvar ozbiljna. Bjelica je operisao stopalo pre mesec dana, još uvek nosi čizmu, ali je počeo sa treninzima u mestu. Međutim, do okupljanja reprezentacije ima još 45 dana ili mesec i po. To je realno vreme da se oporavi, plus, još 10-15 dana oporavka sa reprezentacijom i mogao bi polovinom jula da počne sa jačim radom i opet bi imao mesec i po dana da se spremi.

Tako da ostaje da se vidi šta će Bjelica odlučiti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nbg

    13. maj 2017 | 23:49

    Sjajan momak trebas Srbiji ona te voli a pusti amere šta pričaju tamo si samo da im uzmeš pare i nazad svoju zemlju da uživaš

  • Nikola

    13. maj 2017 | 23:11

    Teo, Jović, Nedović, Lazić, Bogdanović, Gudurić, Simonović, Kalinić, Mačvan, Raduljica, Kuzmić i Milutinov. Beli ima tezu povredu treba ga pustiti da se lepo oporavi za pocetak sezone njegova zelja da igra za Srbiju je nesporna. Ali da li istu takvu zelju imaju Jokić ili Marjanović??? Ne bih rekao...

  • SASA

    14. maj 2017 | 03:55

    Ljudi,gde onaj Jelovac,celu sezonu je odlican breee...nadam se da Sale gleda i nadam se da ce biti u timu!Decko igra fenomenalno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA