Dečak plakao kao kiša kad je Raikonen ispao, a onda je vozač Ferarija napravio potez zbog koga mu se divi svet (FOTO)

Dirljiva scena viđena je na trci za Veliku nagradu Španije

  • 9

Kimi Raikonen je neslavno završio trku za Veliku nagradu Španije, pošto je već na startu ispao iz dalje konkurencije za plasman posle udesa koji je imao sa Maksom Feršapenom, nakon čega nije bio u mogućnosti da nastavi trku.

Ipak, njegov potez kasnije, kada je došao u boks, nateralo je mnoge da pričaju više o njegovom fantastičnom gestu, nego o spektakularnoj trci, fenomenalnom preticanju Hamiltona i osvajanju prvog mesta ispred Fetela.

>>> Preticanje kakvo dugo nismo videli u F1: Hamilton kao munja proleteo pored Fetela i slavio u neverovatnoj trci (VIDEO)

Ledeni Finac je pokazao da je veliki čovek i da se iza toh hladnog izraza lica krije prava ljudska emocija. Naime, nakon što je ispao iz trke već na startu, jedan njegov mladi navijač je počeo da plače kao kiša kada je video da njegov miljenik ne može da nastavi trku.

Kamere su ga snimile baš u tom trenutku i mnogi su počeli da pričaju o njegovim suzama i emociji koju je pokazao. To je stiglo i do Finca, koji je zatim u boksu insistirao da se pronađe taj dečak na tribinama, a zatim i da ga dovedu u njegov boks da zajedno gledaju ostatak trke.

To je dečaku potpuno promenilo raspoloženje, a ovaj emotivan trenutak obišao je svet.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA