≫ 

Zvezda opet odgovorila Partizanu: Neka UEFA ispita i one vaše dve sporne titule! Kukate ko će vam suditi, a dobili ste partizanovca u Nišu!

Crveno-beli hitno izdali saopštenje

  • 33

Rat Crvene zvezde i Partizana saopštenjima se nastavlja!

Nakon što smo u nedelju videli dva (po jedna sa obe strane), ni ponedeljak nije izuzetak.

>>> Zvezda besna na FSS zbog Partizana: Pre 6 meseci su nas upozorili na lopovluk, tražimo odgovore na ovih 9 pitanja!

>>> Partizan odgovorio na Zvezdino saopštenje: O nama govore tri derbija, mi lopovlukom nismo zvali ni ono što je Majo Vujović učinio!

Ovoga puta su crveno-beli ''replicirali'' na vest da je Partizan pisao UEFA kako bi u Niš došao posmatrač iz te organizacije, a sve zbog bojazni o (ne)regularnosti.

Saoštenje prenosimo u celosti:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Videli smo inicijativu FK Partizan koji je tražio od UEFA da se umeša u srpsko takmičenje. Apsolutno je podržavamo i drago nam je da su se gospoda iz Humske dozvala pameti.

- Odavno je trebalo to da učine, a pre svega da se konačno ustanovi da li im pripadaju titule iz 1986. i 1987. godine koje za UEFA nisu legitimne, a oni su ih iako su nameštali u domaćem prvenstvu dobili preko nekog Suda udruženog rada koji ni FIFA ni UEFA ne priznaju. Tada su Crvena zvezda i Vardar kao šampioni odlukom FSJ i UEFA igrali u Kupu šampiona, a Partizan je naknadno oteo te titule. Treba čuti stav UEFA po tom pitanju.

- Takođe, treba čuti stav UEFA o šest titula Partizana u nizu za vreme Tomislava Karadžića. Mnogi njihovi bivši igrači, funkcioneri i treneri su svedočili koliko su tada nameštali. Pa čak i legenda svetskog fudbala Lotar Mateus. Kada već UEFA dolazi trebalo bi čuti šta misli o tome.

- Ili možda o tome što im igraju igrači bez lekarskog pregleda bez ikakavih posledica. UEFA sigurno ima šta da kaže na tu temu. Naravno, nezobilazna stavka su i četiri kladioničarska "prelaza" u poslednjih mesec dana. Sigurno i tu ima materijala za UEFA.

- A, današnje delegiranje sudija najbolje pokazuje da je neophodno da se UEFA umeša. Po medijima dižu prašinu ko će im suditi, a onda "dobiju" partizanovca Širokog, a Zvezdi pošalju čoveka koji se slika u dresu Partizana - Danila Grujića.

- U svakom slučaju bićemo zahvalni UEFA ako se odazove ovom pozivu i uključi se u čišćenje mulja koji je Partizan pravi decenijama unazad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mariokukolj

    15. maj 2017 | 14:42

    Sta uradi Crniiii Leooonardoooooo

  • Makelele

    15. maj 2017 | 14:55

    Hahahahahahhaha ova cigansturija prsla skroz od kako pali na drugo mesto sve bi uradili da se vrnu na prvo mesto ja mislim cak da bi i zadnjicu dali za prvo mesto hahahahaha

  • Bojan pfc

    15. maj 2017 | 14:57

    Tek sad sam postao siguran u gasenje kockastog srama drzave Srbije, namestali ste od 1945, prvo Penezic je stelovao prvenstva, pa posle Miljanic, a o izbegavanju sudskih procesa vaših velikih uprava da se ne priča, treba vas gaziti gde god vas sretnemo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA