Šok za Partizan: Nikolić ne vodi ekipu u Nišu protiv Radničkog!

Trener crno-belih kažnjen zbog isključenja na utakmici sa Voždovcem

  • 65
KUP Srbije, FK Vojvodina  - FK Partizan, Marko Nikolić Foto: Marko Todorović

Na hitnoj telefonskoj sednici je Disciplinska komisije FSS donela odluku da suspenduje trenera Partizana Marka Nikolića!

Trener crno-belih kažnjen je sa jednom utakmicom, pa neće voditi ekipu na utakmici u Nišu protiv Radničkog u okviru pretposlednjeg kola.

Kako "Novosti" navode, uz to ide i novčnana kazna od 100.000 dinara, a sve to zbog isključenja na utakmici sa Voždovcem u 62. minutu.

>>> Partizan ne prestaje: Sad su objavili fotografiju pomoćnog sudije na kojoj pozira sa Džajićem (FOTO)

Podsećamo da je Nikolića isključio glavni sudija Dragan Čolović na asistenciju četvrtog sudije Zorana Širokog koji delegiran kao glavni sudija u sredu u duelu Radničkog i Partizana. U toku dana, u Humskoj su objavili fotografiju Širokog na kojoj on prisustvuje Zvezdinoj evroligaškoj utakmici.

Prema saznanjima "Novosti", delegat meča Partizan - Voždovac Aleksandar Grdinić je u zapisnik sa utakmice uneo "da je trener domaće ekipe nazvao sudiju pogrdnim izrazom".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    15. maj 2017 | 19:15

    Ja sam zvezdas al ovi nasi mafijasi iz uprave se koprcaju dzabe. Titula je izgubljena. Partizan je sampion cestitajmo im i aj da smenimo mafiju da provatizujemo klub pa da sastavimo ekipu da za 2-3 godine igramo evropu. Ovako vise ne ide

  • D

    15. maj 2017 | 19:26

    Sta sve nece izmisliti zbog kiksa zvezde protiv vozdovca, moraju da nameste da partizan izgubi da zvezda uzme titulu... tako ti je to

  • udruzenje franjevaca "PFK"

    15. maj 2017 | 19:24

    dzaba i to, partizan pobedjuje u nisu i osvaja titulu a na leto bez vecih problema obezbedjuje champions league

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA