≫ 

Sa Čelsijem je stvarno uživanje: Tri dana posle osvajanja titule, "plavci" priredili spektakl sa sedam golova! (FOTO)

Pobeda novog prvaka od 4:3

  • 0

Žurka koja je za navijače Čelsija počela u petak kada je overena titula u gostima kod VBA krunisana je u ponedeljak uveče feštom golova u svečarskom ambijentu na "Stamford Bridžu" protiv Votforda, u zaostaloj utakmici 28. kola Premijer lige:

 

Čelsi - Votford 4:3!

 

I to nije kraj slavlja za "plavce" koji će za vikend, kada će ugostiti Sanderlend u poslednjoj rundi, primiti pehar šampiona i konačno staviti tačku na izvanrednu sezonu u prvenstvu u kojoj su bili dominantni, a onda 27. maja igrati za trofej FA Kupa protiv Arsenala.

 

U ponedeljak uveče arhitekta velikog uspeha Anonio Konte očekivano je "promešao" sastav koji je igrao za "dušu" navijača i priredio im još jedno veče za dugo pamćenje u meču koji je više bio prjateljski nego za bodove.

 

Šansu od početka dobio je i legendarni kapiten Čelsija Džon Teri i upravo je on bio strelac vodećeg gola na veliku radost čelsijevaca. Bio je to 100. gol ove sezone za "čedo" Romana Abramoviča.

 

U nastavku, sve je vrcalo od šansi na obe strane, dobrog, otvorenog fudbala.

 

Foto: Tanjug/Ap

Foto: Tanjug/Ap

 

Foto: Tanjug/Ap

Foto: Tanjug/Ap

 

Foto: Tanjug/Ap

Foto: Tanjug/Ap

 

U strelce se upisao i Aspilikueta, posle skoro godinu dana, a za njim i Bačuai, za 3:1, međutim gosti su "zakuvali" sa dva gola u režiji Janmata i Okake i učinili da ovaj meč dobije na dramatici, makar u pogledu krajnjeg ishoda.

 

Za potpunu radost "plavaca" pobrinuo se Sesk Fabregas čiji je savršeno precizan udarac u finšu utakmice bio neodbranjiv po veterana Gomeša.

 

Bio je to savršen kraj i ovog meča za najbolji tim Premijer lige.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA