Šeik Al Tani: Moj konj je skuplji od Kristijana Ronalda

Al Tanijev ljubimac spada u retku vrstu egipatskih pastuva kojih ima samo oko 4.000. Vrednost Šeikovog Galopirajućeg Kralja procenjuje se na više od 100 miliona evra

  • 1

Šeik Abdulah al Tani, prebogati vlasnik španskog prvoligaša Malage, objavio je preko Tvitera da je njegov rasni arapski konj Galopirajući Kralj vredniji od bilo kog fudbalera, pa i od zvezde Real Madrida Kristijana Ronalda

- Moj konj je vredniji od bilo kojeg igrača na svetu. Pa čak i od Kristijana Ronalda - smatra Al Tani.

Al Tanijev ljubimac spada u retku vrstu egipatskih pastuva kojih ima samo oko 4.000 i koje ne može svako da kupi, Vrednost Galopirajućeg Kralja se procenjuje na više od 100 miliona evra, dok je Real Madrid za transfer Portugalca iz Mančester junajteda pre nekoliko godina platio 96 miliona.

Šeik je dodao da je pastuv proizveo velike šampione sveta i da će više o svom ljubimcu reći narednih dana. Do sada je najpoznatiji konj vezan za španski fudbal bio Imperator, čiji je vlasnik bio Hesus Hil, nekada prvi čovek Atletiko Madrida, koji je preminuo 2004. godine. Sada, međutim, Galopirajući Kralj preti da mu preotme slavu. Ipak, nije slučajno što Al Tani ovako priča o svom konju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA