Ivić nije znao gde se nalazi posle huliganskog napada: Grci objavili potresne snimke srpskog trenera (VIDEO)

Naš stručnjak preživeo pakao u prekinutom meču grčkog prvenstva

  • 4

Derbi drugog kola plej-ofa grčkog šampionata u fudbalu između Panatinaikosa i PAOK-a prekinuto je početkom drugog poluvremena posle opšte tuče igrača na terenu, a najgore je ipak prošao naš trener Vladimir Ivić.

Neposredno pre toga, trener PAOK-a je pogođen limenkom u glavu i to je izazvalo opšti haos, u kom su se i sudije povukle u svlačionicu.

Ivić je dugo ležao ispružen, zatim je završio na ušivanju zbog posekotina na glavi, a članovi lekarske ekipe PAOK-a navele su da je bivši igrač Partizana doživeo potres mozga.

Do momenta prekida, PAO je vodio 1:0 golom Markusa Berga, a tako je i ostalo, jer meč nije nastavljen.

- Razumljivo je bilo da oseća vrtoglavicu posle takvog udarca, ali je slika sada stabilna, čini se da je pretrpeo lakši potres mozga. Nastavićemo da ga analiziramo, ali je izvesno da ne bi bilo loše da malo miruje - rekao je šef lekarske ekipe PAOK-a Manolis Papakostas.

Tenhički direktor Panatinaikosa Nikos Liberopulos osećao se osramoćeno i potreseno zbog onog što su njegovi navijači uradili Iviću.

- Ne znam odakle bih počeo, pre nekoliko dana smo gledali masakr u finalu Kupa i niko nije reagovao, niko nije prekinuo meč. Saosećam sa Ivićem, omogućili smo mu da što pre napusti stadion i u riziku smo od gubitka poena, mislim da onaj koji je bacio tu limenku nema ništa sa fudbalom i ne voli fudbal. Nažalost, ovo se dešava 20 godina - rekao je Liberopulos, dodavši da čeka kaznu i da neće biti žalbe, jer su svi videli šta se dogodilo.

Snimci dezorijentisanog Ivića potresli su Grčku, naročito jedan iz svlačionice gde je pokušao da ga oraspoloži bivši igrač PAOK-a Pantelis Konstantinidis.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • realnbg

    18. maj 2017 | 10:10

    Ovak klip u prevodu sa grckog znaci Ivic glumi...cela grcka prica o tome,kako je iscenirao ne bi li se prekinula ugakmica u trenutku kada je njegov klub gubio.Dokazano je i da ga je pogodila prazna limenka piva.Sve u svemu cirkus!

  • Dragan

    18. maj 2017 | 10:15

    Narod sa takvom istorijom,jako me čudi!?!

  • Dobrica

    18. maj 2017 | 10:22

    Sve je to sport!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA