NOVO SAOPŠTENJE PARTIZANA: Da nije bilo Vučićeve pomoći, ne bismo izašli u Evropu! Njegova uloga bila je presudna

Posle izjave generalnog direktora Miloša Vazura, klub se obratio javnosti i zvanično

  • 49

Fudbalski klub Partizan još jednom se oglasio saopštenjem, ovaj put posle pobede nad Radničkim iz Niša sa 3:1, čime je došao na korak do šampionske titule.

Klub iz Humske zahvalio je premijeru Aleksandru Vučiću na pomoći tokom borbe sa organima UEFA za licencu kako bi se nastupilo u Evropi. Saopštenje prenosimo u celosti:

- U svojoj, više od sedam decenija dugoj istoriji i tradiciji, FK Partizan je odlikovala tolerancija, trpeljivost i prava, iskonska i iskrena ljubav njegovih navijača prema klubu. Za naš klub su oduvek navijali oni koji znaju reči čika Duška Radovića da se za druge navija a Partizan voli.

Partizan se voli i kada je teško, jer nije uvek lako, ali je uvek lepo biti navijač ovog slavnog kluba.

Partizan, zato, prepoznaje i vrednuje svaku dobru nameru, gest i sportsku volju koja čini da naš klub živi i bori se na fudbalskom terenu.

>>>LUDNICA NA ČAIRU: Igrači Partizana se popeli na ''šipku'' i vodili navijanje uz očekivanu pesmu (VIDEO) (FOTO)

>>>Otac i majka otkrili: Ovako je Uroš Đurđević izgledao kada je bio mali (FOTO)

>>>Vazura apelovao na Grobare posle pobede u Nišu: Nemojte da vređate Vučića, pomogao je Partizanu!

Premijer Srbije i izabrani predsednik je reprezent državnog jedinstva i personifikacija demokratske tekovine da poštujemo izbor i volju većine nas. Međutim, imamo sreću da je on i čovek sporta.

Vlada Republike Srbije i njen premijer, Aleksandar Vučić, svakodnevno predano i marljivo pomažu sport u ovoj zemlji. Srbija je ponosni domaćin vaterpolo, košarkaških, futsal i atletskih prvenstava, naši olimpijci su nadmašili sve rekorde u broju medalja sa nekog olimpijskog takmičenja, grade se novi sportski objekti a sportski radnici imaju razloga da sa optimizmom gledaju u budućnost sporta u Srbiji.

FK Partizan prepoznaje i vrednuje koliko je lično Aleksandar Vučić imao razumevanja kada je Partizanu bilo teško, kada je vojevao bitku sa organima UEFA da bi naši navijači ovog leta i jeseni gledali evropski fudbal u Beogradu.

Ta pomoć bila je presudna. Istina je jedna i nedeljiva. Prijatelji se, znamo, u nevolji prepoznaju. A on je prijatelj sporta. FK Partizan prepoznaje i vrednuje kakvog partnera ima u Vladi Republike Srbije u svakodnevnim, manje oku javnosti vidljivim, bitkama. Uz to razumevanje i podršku, mi te bitke dobijamo. Na dobrobit sporta u celini, jer Aleksandar Vučić vrlo dobro oseća da je državno jedinstvo snaga ove zemlje.

Mi se bavimo sportom, najplemenitijim izrazom životnog zadovoljstva. Lepota ove igre je u trofeju koji je na dohvat ruke. Naši igrači i trener su zaslužili da sve ono što su znojem izgradili niko od nas neodgovornošću ne prolije. Junaštvo je, kaže Marko Miljanov, sebe odbraniti od drugog a čojstvo drugoga odbraniti od sebe. Navijači Partizana, uvereni smo, znaju i za čojstvo i junaštvo.

Navijajmo u nedelju za naše junake ovog doba, ostavimo po strani sve drugo, osim crno-belo u srcu.  Tom sinergijom ljubavi i podrške, tako svojstvenom Partizanu, bićemo šampioni!

A dva šampiona će umeti da se cene.

Živeo Partizan - navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos.....P.F.C

    18. maj 2017 | 11:16

    Ma zaplakacu!!!! V........ P....... !!!

  • ...

    18. maj 2017 | 11:50

    Za Zvezdu nije bilo para pre koju godinu a za partizan ima :)

  • Ej bre

    18. maj 2017 | 11:59

    Ovo je da se ispovraca covek. Olos u upravi je prevaziso sebe. Ne smeta im priznanje da Zvezda dobija 10puta vise novca iz budzeta? Sto su bili predodredjeni da osvoje titulu ali su svojom gluposcu uspeli da je izgube...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA