45

PARTIZAN se ponovo oglasio: Terziću, ti si jedno NIŠTA!

Novo saopštenje crno-belih, kažu i poslednje za ovu sezonu

FK Radnicki - FK Partizan
Foto: Marko Todorović

Fudbalski klub Partizan bio je primoran da se ponovo oglasi posle novih “otrovnih strela” iz komšiluka koje je odapeo direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Visoki funkcioner crveno-belih je, između ostalog, prozvao najvećeg rivala da ima protekciju od Fudbalskog saveza Srbije i njenog predsednika Slaviše Kokeze za koga je rekao da je partizanovac i vlada klubom.

Nekoliko sati kasnije, oglasili su se crno-beli, kažu, poslednji put za ovu sezonu na ovakve i slične konstatacije sa “Marakane”.

Saopštenje prenosimo u celosti.

Fudbalski klub Partizan je u nevoljnoj prilici da se iznova obrati javnosti povodom navoda Zvezdana Terzića, koji, u svakom obraćanju, pominje naš klub.

Fudbalski klub Partizan nema gazdu. On ima svoje legalno i legitimno izabrano rukovodstvo, ima statutarne organe i u Partizanu se uvek zna podela nadležnosti i odgovornosti.

>>> Iz Partizana zovu Grobare: Dođite da proslavimo najdražu titulu u istoriji kluba (VIDEO)

Javnosti se, međutim, u našem rivalskom klubu uvek obraća jedna osoba: on je i predsednik, direktor, trener, ekonom, misli da je i gazda, a, u stvari, nije ništa jer je u najdužoj ostavci u istoriji svog kluba. A svi znaju, posebno bivši rukovodioci Partizana, Zečević, Karadžić i Đurić kakav je Zvezdan zvezdaš.

On je dosledni nastavljač svetle tradicije svog kluba koji u svim lošim rezultatima tima nalazi univerzalnog krivca – Fudbalski savez Srbije.

Još se nije osušilo mastilo na pohabanoj hartiji nepobrojanih saopštenja njegovih prethodnika uperenih protiv tadašnjeg rukovodstva FSS a već se istim optužbama karakteriše sadašnje rukovodstvo Saveza.

Njemu ne valjaju ni prethodni, ni aktuelni predesednik, njemu ne valja ni Partizan, samo je on, u svojoj oholoj taštini, ispravan. Zvezdan Terzić sa Partizanom ima problem isključivo na fudbalskom terenu. Nigde drugde.

Zato u njegovim rečima svega ima, samo fudbala i odgovora na brojna pitanja svojih navijača, nema.

Zaključujući bilo kakvu dalju polemiku, FK Partizan prepušta Zvezdana Terzića sportskoj i svakoj drugoj pravdi. Ujedno i zaboravu.

FK Partizan

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: FK Crvena zvezda, FK Partizan, Zvezdan Terzić
Popularni komentari
 • A
  Aca

  Bravo! On je 2.nista!

 • X
  Xxx

  Terzić pokušava da spase fotelju!

 • K
  Kosare

  Tako se to radi..gospodski

foto dana

video dana