≫ 

Obradović je noćna mora za Olimpijakos: Ovaj podatak obećava novu titulu najtrofejnijeg srpskog trenera

Žoc nepobediv u dosadašnjim okršajima sa Atinjanima na završnim turnirima Evrolige

  • 8

Najtrofejniji evropski trener Željko Obradović u nedelju će napasti devetu evroligašku titulu u karijeri, a sudeći prema istoriji duela srpskog stručnjaka protiv Olimpijakosa na završnim turnirima, ima i dobre šanse da se još jednom popne na krov Evrope.

 

Naime, aktuelni trener Fenerbahčea do sada se tri puta sastajao sa Olimpijakosom na fajnal foru Evrolige, i sva tri puta je izlazio kao pobednik.

 

>>> Kalinić i Judo "ubili" Kralja: Moćni Fener zakazao finale Evrolige sa Olimpijakosom!

 

Prvi put, Obradović je davne 1994. godine kao trener Huventuda savladao Atinjane u finalu 59:57, a već sledeće godine ponovo je porazio crveno-bele iz Pireja u meču za trofej, ali kao strateg Reala,

 

Poslednji put Olimpijakos mu je stajao na putu ka trofeju 2009. godine, u polufinalu, a Obradović, tada na klupi najvećeg rivala "Olija" Panatinaikosa, dobio je "građanski rat" i kasnije se domogao najvrednijeg trofeja evropske klupske košarke.

 

U nedelju, Željko će, čini se, imati skoro pa idealnu priliku da još jednom udari šamar Olimpijaku i njegovom lideru Vasilisu Spanulisu sa kojim je i dalje u zahladnelim odnosima posle njihovog rastanka u Panatinaikosu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kunta Kinte

    20. maj 2017 | 07:21

    IDEMO MAJSTORE

  • Dejan

    20. maj 2017 | 06:59

    Samo napred majstore

  • polat

    20. maj 2017 | 10:29

    ovakvi ljudi poout Obradovica su vise cenjeni vani nego u Srbiji,a zasto je to tako,mnogi bi trebali prst na celo,samo naprijed ljudino!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA