Lebron i ekipa demolirali kao nikada pre: Svet u neverici zbog ponižavanja Bostona (VIDEO)

Previše lako su Kavsi dobili Seltikse

  • 1

Klivlend je bio toliko moćan u drugoj utakmici finalne serije Istočne konferencije da je Boston delovao kao amaterski tim. Kavsi su poveli 2:0 pobedom u TD Gardenu sa 130:86.

Seltiksi su se nešto pitali u prvih pet minuta prve četvrtine, a nakon toga su gosti napravili seriju 10:0, čime su napravili zamajac za potpunu dominaciju do kraja utakmice i 13. pobedu u nizu u plej-ofu.

U drugoj četvrtini je serija bila 29:6, da bi već na poluvremenu imali prednost 72:31! Nikad nijedna ekipa u plej-ofu nije imala toliku prednost posle dve četvrtine. Da zlo bude veće po potpuno razbijeni Boston, najbolji igrač Ajzea Tomas je povredio kuk u finišu poluvremena, pa je morao da napusti igru.

Nije onda ni čudo što je Klivlend stigao do sto poena u trećoj deonici, kada su i imali prednost od 50 poena.

Na kraju, Kavalirsi su postavili rekord po broju postignutih poena u plej-of utakmici, a najbolji igrač ponovo je bio Lebron Džejms sa sa 30 poena, četiri skoka, sedam asistencija, četiri ukradene lopte i tri blokade. Pratili su ga Irving sa 23, i Lav sa 21 poenom.

Na strani Seltiksa su se istakli Braun sa 19 poena, Bradli je dodao 13 i Horford 11 poena. Povređeni Tomas je za za 17 minuta upisao svega dva poena, uz tri skoka i šest asistencija.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloje Bubanja

    20. maj 2017 | 10:58

    osoh u kladionicu da odigram klivlend golden stejt 4-0

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA