Grobari objavili upustvo za navijanje u nedelju: Vređajte uvređenu komšinicu, ali nemojte...

"Naša tribina je vojska našeg Partizana, nismo ni opozicija ni pozicija, nas zanima samo slava i pobeda našeg kluba. Mnogi će sutra pokušati iz raznih svojih interesa da promene tok i navijanje utakmice"

  • 69

Fudbalski klub Partizan u nedelju ima priliku da osvoji 27. titulu šampiona Srbije i izjednači se sa "večitim rivalom" Zvezdom po broju trofeja u šampionatu.

Euforija danima "drma" navijače crno-belih, očekuje se pun stadion i spektakl čiji će vrhunac, čvrsto veruju u taboru Partizana, uslediti po završetku utakmice sa ekipom Mladosti iz Lučana.

Podsetimo, ekipi Marka Nikolića dovoljan je i bod za overu prvog mesta i nove šampionske titule.

Navijači Partizana su tim povodom obavestili sve koji u nedelju dođu na stadion o "pravilima" ponašanja pre, za vreme i naročito posle utakmice.

Prenosimo ga u celosti.

- Grobari, ostalo je 90 minuta borbe za titulu. Ništa još nije gotovo, dođite na vreme,uzmite na blagajni ili ispred Juga vaše karte i oderite grlo za pobedu i titulu Partizana. Na samoj utakmici pratite dešavanja i navijanje ljudi koji su za to zaduženi. Na utakmici navijamo samo za slavu Partizana,Grobara i vređanjem uvređene komšinice. Naša tribina je vojska našeg Partizana, nismo ni opozicija ni pozicija, nas zanima samo slava i pobeda našeg kluba. Mnogi će sutra pokušati iz raznih svojih interesa da promene tok i navijanje utakmice. Kada pobedimo i osvojimo SVI ZAJEDNO titulu nećemo uletati u teren i uništavati travu,golove i kvariti slavlje igrača. Sledeće subote igramo finale kupa na našem stadionu i ako uništimo stadion neće moći kod nas da se igra finale. Ostala su nam dva finala, sutra i u subotu, samo sa navijanjem i pristupom iz Niša možemo osvojiti sve. Zato će sutra i da grmi sa svih strana JA VOLIM PARTIZANA!!!! - poručili su Grobari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ПФЦ

    20. maj 2017 | 17:46

    Шампииионнниии нананананана црно бели нанана црно бели !!!!!!!

  • Istina

    20. maj 2017 | 17:52

    Pa normalno zasto bi vredjali coveka koji im je obezbedio licencu za evropu i prvo mesto u ligi??? arapi,rusi,POMOC DRZAVE HAHAAHHAH

  • Жеца

    20. maj 2017 | 17:48

    Ви сте само мали Паризан,мали Партизан...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA