Problem za Partizan: Ostojić NIJE produžio ugovor, Rusi i Turci žele da ga dovedu na leto!

Iskusni štoper ima dosta unosnije ponude od one koju nude crno-beli

  • 5

Nedugo posle osvajanja šampionske titule Partizana, pojavila se informacija da je Bojan Ostojić dogovorio produžetak saradnje sa crno-belima.

Iskusni štoper je bio jedna od najboljih u sastavu Marka Nikolića ovog proleća i otuda ne čudi što Partizan želi da ga zadrži.

>>> Intervju sa Bojanom Ostojićem: Žena me je dovela u Partizan, verujem da Saša Ilić i dalje pamti šta sam mu uradio na pripremama (FOTO) (VIDEO)

Međutim, Telegraf saznaje da Ostojić još ništa nije dogovorio sa novopečenim šampionom i da je odluka prolongirana za kraj sezone, odnosno posle finala Kupa.

Prema saznanjima našeg portala, Ostojićeve igre nisu prošle nezapaženo u Evropi. Defanzivac crno-beli već ima ponude pojedinih turskih i ruskih klubova da se na leto otisne ''na dalek put.''

Foto: fkpartizan Foto: fkpartizan

U prilog im ide i činjenica da će Ostojić imati čiste papire i neće morati da plaćaju obeštećenje. Nude mu dvogodišnji ugovor i mnogo bolje finansijske uslove od onih koje ima u Humskoj.

To znači da će Partizan verovatno morati ''da se otvori'' u finansijskom smislu ukoliko želi da parira klubovima sa većom platežnom moći kako bi zadržao Ostojića.

Kvalifikacije za Ligu šampiona su blizu, Milenković je već prodat Fjorentini, i bilo bi pogubno za crno-bele da ostanu bez ''duše'' odbrane.

Foto: fkpartizan Foto: fkpartizan

Podsetimo i to da je Ostojić imao ponudu turske Alanije od 450.000 evra, kao i onu od Lensa. Francuzi su i dalje opcija, iako je njihova ponuda odbijena zimus.

Kvalifikacije za LŠ svakako su motiv, ali ne bi trebalo zaboraviti da Ostojić ima 33 godine kao i činjenicu da nikada nije igrao u insotranstvu.

(M.M.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko iz mase...

    23. maj 2017 | 15:09

    Idi druze,uzmi i ti neki dinar,u nasoj ligi mozes da igras i sa 43...

  • Hahaha

    23. maj 2017 | 18:21

    Idi brate Bog te pogledao sto si odigrao godinu u Partizanu i sad je vreme da i ti uzmes nesto novca.Svu srecu ti zelimo!

  • Vlada

    23. maj 2017 | 15:49

    Časovi ljubavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA