Hiljade Turaka slavilo titulu Fenera, a Obradović je prekinuo žurku zbog treninga (VIDEO)

Za srpskog trenera osvajanje Evrolige je već daleka prošlost

  • 5

Navijači Fenerbahčea priredili su spektakularnu žurku na istanbulskim ulicama povodom titule prvaka Evrope koju su dominantno osvojili košarkaši predvođeni srpskim trenerom Željkom Obradovićem, Bogdanom Bogdanovićem i Nikolom Kalinićem.

Deo grada kroz koji su u otvorenom autobusu prolazili novi prvaci Evrope je "goreo", hiljade navijača skandiralo je imena svojih junaka, pevalo se, baklje se nisu gasile, bilo je to jedno nezaboravno veče za sve navijače turskog kluba.

Ali, ako pitate Željka Obradovića - predugo je trajalo!

Da je profesionalac od glave do pete popularni Žoc je potvrdio i u trenucima najvećeg mogućeg opuštanja, s obzirom na to da je u jednom trenutku slavlja iz autobusa gestikulirao razgaljenim navijačima da je vreme da se zabava završi, jer sutra ujutru ekipa ima trening, i to im je vrlo jasno gestikulirao.

Dok mnogi treneri verovatno ne bi ni razišljali o "danu posle" nakon ovakovg uspeha i slavlja, kod Željka to nije slučaj: vreme proslave je već prošlost, jer slede novi izazovi, a to je plej-of turskog prvenstva gde Fener bani titulu.

- Oni koji me poznaju, znaju da je jedina stvar koja me zanima naredna utakmica protiv Tofaša - rekao je najtrofejniji srpski trener.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA