Endi Marej postaje Srbin

Škot spremio tajni plan kako da se domogne zlata na Olimpijskim igrama

  • 1

Najbolji britanski teniser i četrvrtoplasirani na ATP listi Endi Marej shvatio je da će mu put do titule olimpijskog šampiona bti olakšan ako postane Srbin! Zbog toga se tokom boks meča Hej - Čisora obratio Polu Mekeni, najčuvenijem ostrvskom hipnoterapeutu. Na ovakav bizaran potez Endija je očigledno naterao Novak Đoković, prema kome gaji neskriveno divljenje i smatra da mu za olimpijsko zlato nedostaje dobar deo kvaliteta koje ima naš teniser.

- Želim da me hipnotišeš kako bih ubedio sebe da sam Srbin - poverio se Endi čuvenom Mekeneu, piscu bestselera o hipnotizerstvu „Promenite život za sedam dana“.

Mekena je pristao da pomogne Mareju, pa mu je već zakazao seansu u Londonu. Polu ovo neće biti prvi put da sarađuje sa vrhunskim sportistima. Njegove usluge već su koristili plivači Elen Deženers i Dejvid Vilijams, koji su uz pomoć njega preplivali Lamanš. Izgleda da je i Endi Marej shvatio da je u kritičnim trenucima meča, kada gubi poverenje u sebe i kada veruje da je ceo svet protiv njega, najbolje da se oseti kao Srbin, kako bi u njemu proradio inat i konačno osvojio grend slem.

Endi Marej je u karijeri osvojio 22 ATP turnira, ali nijedan grend slem. Do sada, njegov maksimum bila su finala na Australijen openu, Vimbldonu i US Openu i polufinale Rolan Garosa. Ko zna, možda su na njegovu želju da se makar nakratko oseti kao Srbin uticali i bukmejkeri „Vilijam Hila“, koji najveće šanse za zlato na Olimpijskim igrama u Londonu daju upravo Noletu.

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA