Želim Partizanu da osvoji titulu protiv FMP-a 1 ili FMP-a 2! Surova prozivka Zvezde od košarkaša Spartaka!

Đorđe Tresač krilo Spartaka dao čudnu izjavu na konferenciji za medije

  • 71

Krilo Spartaka iz Subotice Đorđe Tresač posle poraza svog tima od Partizana 100:80 poželeo je crno-belima da osvoje titulu uz zanimljivu konstataciju.

Očigledno je Tresač navijač Partizana, ili ima neki nerašćišćen dug sa Zvezdom kada je svojom izjavom koji nijedan normalan igrač ne bi rekao, malo uzburkao javnost.

- Nema šta puno da se kaže o utakmici, za njih je ovo verovatno bio lakši trening. Nismo uspeli da ih iznenadimo na početku kao u Subotici, sada su ozbiljno ušli u meč. Želim Partizanu da osvoji titulu, svejedno protiv FMP 1 ili FMP 2 - rekao je Tresač.

Ovaj košarkaš je verovatno aludirao na prozivke navijača Partizana koji Zvezdu zovu FMP zbog nekadašeg preuzimanja imena Zvezde 2011. godine kada je FMP uzeo ime Crvena zvezda Beograd da bi prava Zvezda vratila dugove. Međutim, već 2015 Crvena zvezda se vratila u pogon, tako da nije jasna ova konstatacija.

Šta vi mislite o ovoj izjavi?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • doka.czv

    25. maj 2017 | 21:59

    Bolest ne bira...

  • ☆☆☆

    25. maj 2017 | 22:11

    Nesrećnik..zato je i tu gde jeste.A Zvezda u evropskoj eliti pa se vi međusobno samo tedšite i nadajte sirotinjo,

  • Delija Momak

    25. maj 2017 | 23:25

    Bravo smekeru igras ceo zivot u propalom klubu i pokusavas da uspes u karijeri i komentarima predjes u drugi klub!!bravo majstore uspeo si!!iz pete lige kupice te propali prvoligas!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA