≫ 

Leonardo se oprostio od Grobara emotivnom porukom od koje će mnogi zadrhtati (FOTO)

Brazilac priznao da je u Beogradu doživeo najlepše trenutke u karijeri

  • 45

Brazilac Leonardo ostaće u najlepem sećanju navijačima Partizana koji već sada sa dubokim poštovanjem izgovaraju njegovo ime.

Za kratko vreme ofanzivni vezni fudbaler postao je idol među ljubiteljima kluba iz Humske, a kako i ne bi, s obzirom na to koliko je dao ekipi Marka Nikolića ove sezone.

Uz Uroša Đurđevića Leonardo je najzaslužniji za sve što su crno-beli postigli ove sezone, a postigli su mnogo u domaćim okvirima u borbi sa najvećim rivalom Crvenom zvezdom.

Brazilac je za vreme utakmice ispod dresa nosio majicu koju, na njegovu žalost, nije otkrio jer nije postigao gol, ali je po završetku meča tokom slavlja pokazao poruku koju je napisao za verne navijače Partizana.

Na njoj piše "Grobari, ljubav prema vama biće večna", s tim da je reč Grobari napisana ćirilicom, a ostatak na engleskom.

Leonardo se sutradan obratio navijačima i porukom na svom instagramu u kojoj se biranim rečima zahvalio klubu i navijačima.

A post shared by Leonardo Souza (@leozim42) on

- Želeo bih da se zahvalim Partizanu i navijačima za ljubav koju su mi pružili u ovih godinu dana i želim da vam kažem ovo: ovu godinu ću pamtiti kao najsrećniju koju sam imao u karijeri i strašno sam ponosan što sam sa ovim divnim klubom osvojio dva pehara.

- Ne postoje reči koje mogu opisati ljubav koju imam prema svima u klubu i navijačima i to sam želeo da znate, kao i to da moja ljubav prema vama nikada neće prestati. Moje srce ostaće ovde, sa vama, i ne mogu da dočaram koliko mi i kao čoveku i kao profesionalcu značite i hvala vam za sve - napisao je Brazilac koji će najverovatnije napustiti klub u letnjem prelaznom roku, pitanje je samo da li pre ili posle kvalifikacija za Ligu šampiona.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA