≫ 

Zvezda prejaka za Vršac: Lakši trening crveno-belih, Simanić perfektan

Šampion zabeležio još jednu rutinsku pobedu u KLS

  • 35

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Vršac rezultatom 80:55 u utakmici 12. kola KLS-a u hali "Aleksandar Nikolić".

Crveno-beli su tako zadržali lidersku poziciju ispred Partizana, sa kojim imaju isti učinak (Džikićev tima igra protiv Borca), međutim i prednost na osnovu boljeg međusobnog rezultata.

Neizvesnosti nije bilo ni u tragovima u nedelju od 13 sati u srpskom "Hramu košarke".

Zvezda je od starta nametnula prepoznatljiv ritam koji ume da melje i daleko jače timove nego što su Banaćani, i već u prvoj deonici pitanje pobednika bilo je rešeno. Taj deo meča završen je rezultatom 19:4.

Radonjić je šansu pružio svim raspoloživim snagama, a, pored udarnih pesnica, istakli su se i oni koji bi u narednoj sezoni mogli da budu jaki aduti: sada već standardno odlični Dobrić (10 poena za 13 minuta, ubacio sedam od prvih 9 Zvezde) i supertalentovani Boriša Simanić koji je zaigrao u poslednjoj deonici, a za deset minuta ubacio je devet poena, bez promašaja iz igre.

"Dvocifreni" kod Zvezde bili su još Mitrović sa 11 poena, ujedno i najkorisniji sa 23 indeksna poena (5 sk, 4as), i Gudurić sa 10 poena.

Jedini bez poena u pobedničkom timu, za koji nisu igrali Simonović i Volters, bio je Rakićević koji je igrao sedam minuta.

U ekipi vladimira Đokića, koja je dva puta ove sezone namučila Partizan, daleko najbolji bio je Fundić sa 18 poena (1/6 bacanja), ujedno i jedini igrač sa dvocifrenim košgeterskim učinkom.

Pavlović je bio drugi strelac tima sa osam poena.

Vršcu je ovo bio deseti poraz, dok Zvezda ima 11 pobeda.

KLS, 12. KOLO:

Crvena zvezda mts - Vršac 80:55

Borac - Partizan (19h)

Spartak - FMP (19h)

Dinamik - Mega Leks (20h)

TABELA: Crvena zvezda mts 11-1, Partizan 9-1, FMP 7-4, Mega Leks 6-5, Dinamik 4-7, Borac 4-7, Vršac 2-10, Spartak 1-10.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iki

    28. maj 2017 | 15:44

    Sto ne podnesete krivicnu prijavu zbog laznog predstavljanja ako je to tacno,nego nemozete da se pomirite sa cinjenicom da smo bolji ali vas tek ceka agonija tako da vam se sprema kljuc u bravu prvo ce Vujosevic da vas tuzi a onda ce te da postanete dinamik

  • CCCC

    28. maj 2017 | 16:12

    I ju ju ju,sve sami Tudjmanovci na nasim vestima,sta su se povampirili ovi Ćurkovicevi ponosni katolici?Klub im u bunaru,a oni se bave redovnim ucesnikom evro lige,e svasta...

  • SAŠA FRANKFURT

    28. maj 2017 | 17:12

    Koje glupe grobarske fore: FMP, FMP1, 2 itd... Daj smislite već nešto originalnije, novije!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA