≫ 

UHAPŠEN MILOŠ VAZURA: Generalni direktor Partizana završio u zatvoru zbog oružja!

Generalni direktor crno-belih priveden posle rutinske kontrole Interventne policije, a tom prilikom pronađen mu je pištolj, za koji nema dozvolu

FK Vozdovac - FK Partizan, Miloš Vazura  Foto: Marko Todorović

Generalnog direktora Fudbalskog kluba Partizan, Miloša Vazuru, privela je policija zbog nelegalnog posedovanja oružja saznaje Telegraf.

Vazuru je tokom rutinske kontrole na teritoriji Opštine Voždovac zaustavila patrola Interventne jedinice MUP-a, a prilikom pregleda vozila pronašli su pištolj za koji generalni direktor Partizana nema dozvolu.

Prilikom kontrole, sa Vazurom je u vozilu bila još jedna osoba. Odmah nakon pretresa, tokom kojeg je utrvrđeno da nema dozvolu za pištolj, Vazura je priveden u stanicu, gde mu je određeno policijsko zadržavanje.

Kako saznajemo, njemu je određen pritvor od 48 sati.

Na poziv Telegrafa u Partizanu niko nije bio upoznat sa ovom informacijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bog na nebu, Partizan u Srbiji

    28. maj 2017 | 22:01

    Jbg. KO ce sada dovesti ( vec su u zavrsnoj fazi pregovori, samo potpisi ostali..) Kangu i Donalda da 'zamene' Lea i Evertona tj. uz Skuletu, ipak njih 3 ko ova dva..?? .!. XXAAXXAA .!. Bitno je da URKE32 ostaje, kao i Jevtovic, Ostojic..ma SVI OSTAJU I NIKADA JACI FKP U ODNOSU NA SVE ZAJEDNO FK IZ SRB. NAPADA LIGU SAMPIONAAA .!. XXAAXXAA .!.

  • Бубе гробар

    28. maj 2017 | 21:35

    Da je srece da tamo ostane par godina! On , izgleda kopira doktora poternicu

  • Robin Hud

    28. maj 2017 | 21:33

    Ama ljudi, sta se to desava sa fudbalom? Ovo je gore nego 90-e. Ovo danas: ovaj te uverava kako iz dana u dan zivis sve bolje, onaj drugi sve sugurnije, onaj treci se zaklinje u demokratiju a istina je da direktor FK Partizan nosi sa sobom pistolj koji nije registrovan ! Kako li su ostali od rukovodstva naoruzani? J*bes takav fudbal !!! Ovo treba da neko "ugasi definitivno", pa sve ispocetka. Krenuti od organizovanja i najmladjeg uzrasta. Sramota !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA