Delije podržale 24 kandidata za Skupštinu: Na spisku je jedna dama, nema legendi Zvezde!

Delije izdvojile deo kandidata

  • 18

U FK Crvena zvezda se spremaju izbori za skupštinu kluba, a tim povodom se oglasila i navijačka grupa Delije.

Oni su napravili spisak od 24 kandidata koji imaju njihovu najužu podršku, a preporučeni su kao kandidati koje poznaju kao odgovorne, ugledne i posvećene klubu.

U pitanju su Dalibor Arbutina, Nemanja Arizanović, Dejan Biševac, Srboljub Bubalo, Jovo Vuković, Nebojša Živković, Borko Komnenović, Goran Maravić, Jovo Martinović, Bora Miladinović, Vladimir Popović, Mirjana Radovanović, Mila Radojičić, Branislav Rupar, Dejan Sokolović, Branko Spasojević, Nikola Stanisavljević, Aleksandar Stanisavljević, Bojan Stojanović, Jovan Terzić, Igor Ćakić, Luka Širac, Dušan Šunjka i Predrag Šupić.

Delije su navele i da su ostali kandidati kvalitetni, pre svih "veterani, zatim urednici RSB foruma, nekoliko javnih ličnosti, poput ugladnih beogradskih advokata i doktora.

Izbori će se održati 4. i 5. juna, na stadionu Rajko Mitić ili preko interneta, a za prijavu je neophodan ažuran mejl u članstvu. Pravo glasa imaju svi koji su učlanjeni od osnivanja, a ne samo oni sa aktivnom plaćenom članarinom.

Od legendi, na spisku su Jovan Aćimović, Ratomir Dujković, Boško Đurovski, Vladimir Petrović Pižon i Dragan Džajić.

Foto: Delije.net Foto: Delije.net

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aca

    29. maj 2017 | 15:43

    Sramota. Na spisku se nalaze navijaci sa severa a nema nijednog igraca zvezde. Za sve njih Vladimir Jugovic je gospodin !!!!

  • Msm....

    29. maj 2017 | 16:11

    Kakvi su to navijaci koji ne podrzavaju nijednog pravog zvezdasa za svoj klub...?

  • Hahaha

    29. maj 2017 | 19:01

    Moja zvezdo odlucili da te ugase.I to ko?Raznorazna bagra,narko dileri i olos.Niko iz Beograda sve nekakvi skorojevici koji ce traziti da se preore Beograd da ih podseca na zavicaj.Tuga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA