NIKLA LJUBAV PREKO NOĆI: Savo Milošević novi direktor FSS!

Bivši fudbaler i Fudbalski savez zakopali ratne sekire

  • 0

Fudbalski savez Srbije i Savo Milošević su defintivno zakopali ratne sekire. Bilo je to jasno još pre nedelju dana kada je na izbornoj skupštini FSS Savo izabran u Izvršni odbor saveza, ali sada se otišlo još dalje.

Na sajtu FSS potvrđeno je ono što se šuškalo prethodnih dana  - bivši fudbalski reprezentativac i rekorder po broju nastupa za nacionalni tim biće novi direktor.

- Izuzetno sam srećan i zadovoljan dogovorom koji je proistekao iz otvorenog i konstruktivnog razgovora sa predsednikom Karadžićem. Trudiću se, kao što sam to činio i na terenu, da uvek budem maksimalno na usluzi reprezentaciji. I kao direktor, biću iskreno i do kraja posvećen svim selekcijama u FSS. Ne plašim se velikog posla, čak se radujem brojnim izazovima koji će uvek imati jedan, univerzalni cilj - napredak srpskog fudbala - rekao je Milošević za sajt FSS.

To su reči čoveka koji je ne tako davno oštro kritikovao rad u fudbalskom savezu i celu priču oko Tomislava Karadžića.

- Ne mogu ništa drugo da kažem, osim da je saopštenje FSS sramno! Izgleda da sam dežurni krivac za sve što se u Srbiji događa", rekao je Milošević kojeg su dugo prozivali, da bi asnije spominjao i "rat sa FSS".

Puj pike ne važi, tek Savo će od ponedeljka biti na važnoj poziciji u Fudbalskom savezu, koju je prethodni put obavljao Dragan Džajić, ali samo četiri dana jer je uhapšen!

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA