≫ 

Muslin pozvao u tim Matićevog rođenog brata! (VIDEO)

Osim Uroša Matića pozvan je i Saša Lukić a njih dvojica treba da zamene Fejsu i Radoju

  • 23

Selektor Srbije Slavoljub Muslin morao je da odreaguje zbog situacije sa povređenim igračima i u selekciju Srbije pozove dva nova igrača, prenosi Sportski žurnal.

Reprezentacija Srbije okupila se u ponedeljak u Pazovi

Ljubomir Fejsa i Nemanja Radoja su povređeni, pa je srpski selektor pozvao Sašu Lukića, ali i prvotimca Kopenhagena Uroša Matića, rođenog brata Nemanje Matića.

Matić je prethodno igrao za Košice, Benfiku, Bredu i Šturm, a u Kopenhagenu igra zajedno sa srpskim reprezentativcem Andrijom Pavlovićem.

- Vezista Kopenhagena imao je odličnu sezonu i posle neočekivanih otkaza zbog povrede Fejse i Radoje zasluženo je dobio poziv da se priključi reprezentaciji. Dugo smo ga pratili i verujemo da će se brzo uklopiti u naš način rada - rekao je Muslin za sajt FSS

Matić je sa Kopenhagenom osvojio duplu krunu u Danskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boro

    29. maj 2017 | 20:52

    treba ga prodati a slavoljub se nada procentu.Basta i Sergej su razvalili ovu sezonu u Laciju a gospodin slavoljub ne misli da ih pozove jer nevidi racunicu za svoj dzep .Zato aonimusi pavlovic ,matic i drugi dobijaju sansu i nerviraju naciju

  • sims

    29. maj 2017 | 23:39

    Naravno a za Sergeja i Adema nema uklapanja,svi vi sto ga sada podrzavate kada izgubimo 2 utakmice i pocnemo da se bavimo teorijom biće te Besniiiii,svaka cast Nemanji ali bata jos mora da se dokaze tu glupost je napravio Petkovic sa Sinom ko se seca!!!

  • Bojan

    29. maj 2017 | 23:07

    A Sta je sa Sergejem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA