Detalji sukoba na Dedinju: Delije su prvo upozorile Partizanovu upravu, ovi nisu poslušali, a onda se vratio Bogdanov i nastao je haos!

Predstavnici crno-belih su se oglušili na prvo upozorenje, a nakon toga je umalo došlo do neviđenog skandala

Sukob između navijača Zvezde i uprave Partizana posle finala Kupa Srbije u restoranu na Dedinju priča je koja uzdrmala strasti u Srbiji. Rukovodstvo crno-belih je želelo da duplu krunu proslavi u restoranu na Dedinju.

U pitanju je restoran koji je jedno od poznatijih mesta, u srcu Dedinja, a taj kraj je poznat i kao veliko uporište najvatrenijih navijača Zvezde. Telegraf je došao do detalja i kako se odvijala cela situacija te noći nakon finala Kupa.

>>> Partizanovo rukovodstvo jedva izvuklo živu glavu: Bogdanov i 50 navijača Zvezde ih čekali ispred restorana!

Delije su saznale da su čelnici crno-belih slavili upravo u ''njihovom kraju'' i brzo se ispred restorana stvorila grupa navijača koji su kolektivno ušli u restoran i rekli čelnicima crno-belih da tu ne mogu da slave.

Usledio je odgovor čelnika Partizana da je to u redu i da više neće slaviti. Delije su nakon toga napustile restoran, ali ne i čitavo mesto, već su se posakrivali u kolima i čekali da vide kako će se dalje odvijati situacija.

Videvši da Delija više nema, rukovodstvo Partizana ponovo posle pola sata počinju sa veseljem. Muzika je odvrnuta do kraja, a onda je usledila i nova, ovoga puta još žešća reakcija Delija.

Foto: Guliver/Giuseppe Bellini/Getty Images Foto: Guliver/Giuseppe Bellini/Getty Images

Ovoga puta je Ivan Bogdanov ušao u restoran i nastao je haos i situacija koja je bila na ivici opšte tuče i nezapamćenog skandala. Tada je bilo jasno da će slavlje i definitivno da se završi, ''na ovaj, ili onaj način''.

Samo zahvaljujući prisebnosti obezbeđenja Miloša Vazure, nije došlo do žestoke tuče. Bukvalno je jedna pogrešna reč mogla da znači i varnicu koja bi izazvala eksploziju. Navijači Zvezde bili su prilično neprijatni prema upravi crno-belih, a to je naročito bio slučaj sa Vladimirom Vuletićem, kome su i lupali po automobilu.

 Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Nakon što je većinaa članova uprave otišlo, navodno je Žarku Zečeviću jedan od navijača Zvezde udario šamar. Svakako crno-belima je preselo slavlje duple krune, dok se Miloš Vazura ne može pohvaliti ni da je sa zadovoljstvom slavio i titulu, pošto je nakon meča odmah otišao na jednu svadbu, a tamo je odneo i pehar, koji su mu Delije ukrale, pa je nastala panična potraga za peharom, koji je navodno morao Vazura da plati, ne bi li bio vraćen.

Odmah nakon večeri u kojoj je doživeo maltretiranje od strane Delija, kod Miloša Vazure je pronađen pištolj u rutinskoj kontroli Interventne policije u Beogradu, pa je proveo noć u pritvoru, nakon čega je pušten da se brani sa slobode. Kod njega je pronađen pištolj Glok 17 sa punim šaržerom metaka, navodno je pištolj nosio zbog straha od Delija.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Navijac

    30. maj 2017 | 16:24

    Niso to Delije to su obicni kriminalci koji se samo skrivaju iza kluba

  • Vozdovac.

    30. maj 2017 | 17:26

    I nikom nista,el da,posle se pitate sto ljudi nose oruzje?pa zbog ovakvih i treba.

  • putinnbgd

    30. maj 2017 | 17:29

    E ako su prvo upozorili onda je OK

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA