≫ 

Počela borba za Leonarda: Partizan diže ionako veliku platu Brazilcu

U klub takođe veruju da će emocija Južnoamerikanca prema Partizanu biti jak adut da ga zadrže do kraja avgusta

  • 24

Šampionski sastav Partizana ima "potencijal" da bude okrunjen do početka kvalifikacija za Ligu šampiona, ali uprava crno-belih učiniće sve da se tako nešto ne desi.

Naravno, na pomen odlazaka, prva asocijacija su Leonardo i Đurđević.

Dvojica igrača koja su u potpunosti obeležila sezonu u ovom trenutku su nit' tamo, nit' vamo iako imaju ugovor sa klubom koji, naravno, nije nikakav garant ukoliko u Partizan stignu unosne ponude.

Navijači se, ipak, nadaju da do takvog scenarija neće doći barem do kraja avgusta i da će klub pronaći način da ih zadrži do tada.

Konkretno, o ostanku Leonarda govorio je sportski direktor kluba Ivica Iliev za Večernje novosti.

- Videćemo, mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da ga zadržimo, ponudićemo mu još bolje uslove - najavio je borbu za Brazilca Iliev.

Podsećamo, Leonardo je dogovorio sa Partizanom 500.000 evra za jednu sezonu.

U klubu iz Humske su svesni da ni sa jakim ugovorom za naše uslove ne mogu da pariraju bolje stojećima koji žele Leonarda, ali računaju na jedan jak adut u toj bobri: emociju Brazilca prema Partizanu.

- Videli ste sa koliko je emocija i želje igrao u Partizanu, vezao se svim srcem za klub, i to je nešto što očekujemo da će biti veoma važno kada bude donosio odluku o nastavku karijere. Isto važi i za Evertona, Tavambu... Sve smo ih doveli za mnogo manje sredstava nego što je njihova realna vrednost, što takođe govori o sposobnosti naših čelnika i svih ostalih mojih saradnika. Zajedno smo odradili fantastičan posao u prethodnom prelaznom roku, sada ćemo to pokušati da ponovimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    31. maj 2017 | 00:49

    Ja se izvinjavam ali kako nije ugovor garant nikakav?Zasto se inace i potpisuje ako nije nikakav garant?Ne moze niko da ode ako je pod ugovorom ako ga klub ne pusti.

  • ogilo

    31. maj 2017 | 07:38

    Ne razumem cemu ova farsa kada se covek pozdravio sa svima u gradu i rekao da se ne vraca... duzni su mu dve plate i premiju 50.000 za osvajanje titule

  • Bibi

    31. maj 2017 | 11:15

    Kad ce radnici Jsd - a da prime platu za decembar 2016 godine? Vazura, Vucelicu, Obucuna?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA