≫ 

ČETIRI KANDIDATA ZA KLUPU PARTIZANA: Grobari znaju koga žele, ali je drugo ime najbliže Humskoj (FOTO)

Na potezu je uprava šampiona Srbije

  • 6

Marko Nikolić je prošlost Partizana.

Lepa prošlost od koje se ne živi. Crno-beli moraju dalje, i moraju mudro. Potrebno je naći adekvatnu zamenu čoveku koji je nanizao 37 utakmica bez poraza, od čega 33 pobede, selektirao šampionski tim, stigao i prestigao "odbeglu" Crvenu zvezdu, i stavio u vitrine Partizana oba domaća trofeja.

Dok su se mediji, u većini, prethodnih dana bavili odlascima Leonarda i Đurđevića, prvi koji je "digao sidro", a tome su se najmanje nadali u Humskoj, bio je Nikolić.

Ako je već rešio da ode, izabrao je idealan trenutak. Odlazi uzdignuta čela. Obavljena posla. Kao pobednik.

Ali ko posle Marka?

U trenutku kada svaki navijač Partizana sa gorčinom guta vest o ostavci Nikolića, samo jedno ime, ono koje se među pristalicama crno-belih izgovara glasnije od svih ostalih, moglo bi da ubije gorušicu nastalu Markovim odlaskom.

1. Aleksandar Stanojević

Miljenik "juga", temperamentni stručnjak ostao je upamćen kao čovek koji je za dve godine angažmana na klupi crno-belih uradio više od većine njegovih prethodnika i naslednika: uveo tim u Ligu šampiona. Trofeji u domaćim okvirima. Pamti se dobro njegova dominacija u derbijima, čime je izgradio gotovo kultni status među navijačima Partizana. Njegov najveći "kvalitet" u ovom trenutku je da je bez angažmana i eto prilike da ga Humska ponovo pozove. Naravno, mnogo toga pitaće se Stanojević koji je u tri kluba u Kini, i jednom u Izraelu radio za pare koje od crno-belih nikad neće moći da dobije. Ali, zov Partizana je nešto sasvim drugo.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    31. maj 2017 | 18:52

    Stanojevic je jedan od nasih najboljih trenera u ovom momentu pored antica, rajevca, jokanovica, marka nikolica, paunovica....Recimo da sam zaboravio jos dvojicu-trojicu nmg u sekundi da se setim svih. Jedino bi on mogao da uvede partizan u ligu sampiona, ja to kazem kao navijac zvezde.

  • ##

    31. maj 2017 | 18:52

    Zna se, Stanoje!

  • Samo

    31. maj 2017 | 18:32

    Stanoje,kakve stolice i ostali....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA