Muslin odgovorio Đokoviću zašto u reprezentaciji nema njegovog omiljenog igrača: Kad bude bio bolji od drugih igraće!

Selektor objasnio zašto uporno ne poziva Sergeja Milinkovića Savića

  • 38

Selektor fudbalera Srbije, Slavoljub Muslin, odgovorio je Novaku Đokoviću na pitanje zašto nema Sergeja Milinkovića Savića u nacionalnom timu.

>>> Đoković razočaran pojedinim srpskim medijima: Bolelo je kada sam čitao neke članke o sebi!

Tokom Mastersa u Rimu pre 10 dana Đoković je bio na utakmici između Lacija i Juventusa, a Milinković Savić igra za Lacio.

- U Laciju igra Sergej Milinković Savić i sve nas je oduševio. Nije mi jasno zašto ne igra za reprezentaciju Srbije, uživao sam gledajući ga - rekao je Đoković tada za Blic.

Nekoliko dana kasnije okupila se reprezentacija Srbije i Slavoljub Muslin je u izjavi za Kurir objasnio zašto Sergej ne igra.

- Ne znam šta je tačno rekao Novak. Pročitao sam, ali nisam siguran da li su to njegove reči. Ako jesu, poštujem svačije mišljenje, a Novak je zadužio srpski sport i Srbiju da može da kaže šta želi. Sve što dolazi s njegove strane ne može da me naljuti.

- Slažem se s njim da je Sergej Milinković Savićdobar igrač, tako da stvarno nema nikakvih problema. Sergej će doći u tim kad bude bio bolji od ostalih koji su sada pozvani - rekao je Muslin i dodao:

- Đoković ostaje za mene pravi uzor i najbolji promoter naše zemlje. Njegov sam veliki navijač, saslušaću šta god bude predložio.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    1. jun 2017 | 08:44

    A sta radi ovaj Kokezin menadzer. Decko je najbolji igrac Lacija, igra standardno celu sezonu u seriji A. Najveca mu je mana sto ne placa svoje mesto u reprezentaciji Muslinu i Kokezi, zato ima "boljih " koji to uredno izvrsavaju.

  • Делија

    1. jun 2017 | 08:43

    Слажем се са Ђоковићем!!!

  • Danilo

    1. jun 2017 | 08:39

    Javna tajna da je dobio novac od FSCG da ne zove Milinkovic-Savica...Ovi iz C.Gore samo cekaju momenat kada ce iznervirani Sergej ispoljiti nezadovoljstvo i frustraciju i eto poziva za njihov dres....Zivi bili pa vidjeli...Kao navijac Zvezde postujem Muslina i njegov rad,mislim da je pravi covek za selektora,trener pobednickog mentaliteta ali generalno,postao je alav na paru...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA