Poznati ćelavac je novi trener Intera

Da li će sa Spaletijem "neroazurima" konačno svanuti?

  • 2

Duge godine bez ikakvog zapaženog rezultata su prošlost, nadaju se u Interu, pošto je trener tog kluba postao poznati italijanski strateg Lućano Spaleti.

Doduše, dogovor još nije uvijen u zvaničnu formu, ali taj deo je samo pitanje dana pišu Italijani, navodeći da će dojučerašnji trener Rome biti predstavljen početkom sledeće nedelje na novom radnom mestu.

Spaleti će potpisati 3+1 ugovor.

Poznati ćelavac je u karijeri, pre Intera, vodio Empoli, Sampdoriju, Veneciju, Udineze dva puta, Ankonu, Romu u dva nravrata i Zenit.

Dakle, sada je i definitivno otpala mogućnost da na klupi Intera sedne srpski trener Siniša Mihajlović o kome se pisalo kao jednom od kandidata.

Podsetimo, Inter su minule sezone vodila čak četvorica trenera, zapravo trojica pošto je Roberto Manćini letos samo obavio prozivku. Njega je zamenio Frank De Bur, potom je ekipu preuzeo Stefano Pioli, a sezonu je priveo kraju trener juniorskog sastava Stefano Veki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA