≫ 

Teniska legenda potkačila Pepea Imaza posle Novakovog poraza: Na tog gurua ne može da se osloni!

Oštra kritika Džima Kurijera za Novakvo izdanje na Rolan Garosu

  • 6

Legendarni američki teniser Džim Kurijer oštro je kritikovao Novaka Đokovića zbog izdanja u četvrtfinalu Rolan Garosa, u kom ga je savladao Dominik Tim u tri seta.

Amerikanac misli da se srpski teniser predao.

- Novak se predao bez borbe, iako ima delom i do jakog vetra koji je duvao. On nikako ne voli da igra po vetru, i zaista je delovalo da se pomirio sa porazom i pre nego što je sve bilo gotovo - rekao je Kurijer, koji je imao opasku i na člana Đokovićevog tima, Pepea Imaza.

>>> Beker zagrmeo na Agasija: Đoković mora da pronađe novog trenera!

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Problematično je i to da on u timu ima nekoga ko sve bazira na ljubavi i miru, a deo je vašeg štaba više od godinu dana, na šta vi ne možete da se oslonite ako ste saterani u ćošak - dodao je Amerikanac.

Kada je u pitanju saradnja sa Andreom Agasijem, Kurijer vidi njega kao neko ko može da pomogne Srbinu.

- Svakako je Agasi neko ko ume da se izbori sa ovakvim stvarima, i verujem da će Novaku postaviti prava pitanja kako bi uvideo kako može da izbegne ovakve stvari u budućnosti. Ali, ostaje pitanje "Novak". Od Vimbldona prošle godine pitanja je toliko mnogo, pre svega u vezi s tim šta se događa s njim na terenu i van njega - zaključio je Džim Kurijer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zule .

    8. jun 2017 | 00:33

    Pa u pravu je. Nole je gorski vuk!Sta ce njemu ovaj mis Imaz?! I , ona srca sto dijeli publici. Pokazao je do sad da ima ljubavi za sve, publiku, porodicu, familiju, trenere, svu djecu Svijeta. Njegovo je da isprasi protivnika, pa nek mu u svlacionici dijeli srca. Otjerati Imaza, vratiti Bekera,Vajdu,Miljana i Fila, i u pobjede.

  • Priština

    8. jun 2017 | 09:08

    Dobro Novak zna u čemu je problem.Njemu čak ni treneri nisu potrebni a kamoli taj guru muru. Opustio se čovek posle osvajanja prošlogodišnjeg Rolan garosa eto sve sam osvjio.Ponovo puno rada I sve dolazi n.a. svoje mesto.

  • Belasica

    8. jun 2017 | 10:45

    Ajde Novače, izbaci tog sektaša i biće sve u redu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA