≫ 

Raport iz saveza pred Vels: Da imamo 55.000 loža na stadionu, sve karte bismo već prodali! (VIDEO)

Važna napomena: Na dan utakmice neće se prodavati ulaznice na "Rajku Mitiću, već na stadionu JNA između 11 i 19 časova

  • 0
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Fudbalska reprezentacija Srbije u nedelju od 20.45 minuta igra kvalifikacioni meč sa selekcijom Velsa, i tom prilikom u SC u Staroj Pazovi održava se konferencija za medije.

>>> Može li ponovo cela nacija da bude reprezentacija? Sve ovo liči na vreme kada je 50.000 ljudi bodrilo Srbiju...

Meču koji je jedan od najbitnijih u novijoj istoriji Orlova. Pobedom bi definitivno mogli da izbacimo protivnika u borbi za prvo mesto koje direktno vodi na SP u Rusiju.

- Mogu da vam kažem da sam zadovoljan svime što sam video u pripremi, i da će to biti nagrađeno u nedelju pozitivnim rezultatom - poručio je predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Slaviša Kokeza, koji je potanko objasnio proces oko bezbednosnih uslova.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- FSS je preduzeo određene mere i radnje u vezi sa samom utakmicom, kontaktirali smo sa državnim organima. Juče smo imali sastanak sa direktorom policije i načelnikom Beogradske policije gospodinom Alimpićem. Obavili smo razgovore o nepoželjnim stvarima koje bi mogle da se dese. Apsolutno verujem u policijui BIA da ako uoče nešto što može utiče nepovoljno na dešavanja terenu da urade sve što je u skladu sa mogućnostima, kao i FSS koji je preduzeo mere. Umesto standardnih 400-500, biće više od 700 redara, ne sme da bude ulaska bez pregleda redara, biće i prsten oko stadiona da na prilazi neko ko nema kartu. Na dan utakmice neće se prodavati ulaznice na "Rajku Mitiću, već na stadionu JNA između 11 i 19 časova, ukoliko do tada ne prodamo sve karte. Ovo je izuzetno važno za srpski fudbal, a toliko i za zemlju. Svako ko iskreno voli svoju zemlju, takve stvari ne mogu da padnu na pamet. Poučeni prethodnim iskustvima preduzeli smo sve mere - poručio je Kokeza.

Tehnički direktor Goran Bunjevčević poručio je da prodaja karata ide dobro.

- Prodaja karata ide dobro, a srpski mentalitet je takav kakav je kada je u pitanju traženje karata. Da imamo stadion od 55.000 loža, bio bi pun. Nekima je problem da odu na Istok. Očekujem da će stadion biti pun, ali ne možemo sve da garantujemo. Nadamo se da će igrači imati pravu podršku sa tribina. Srbija može da dobije mnogo od ove utakmice, ne samo igrači nego i sama zemlja i svi sportski radnici - rekao je Bunjevčević.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA