Zvezdin biser izblamirao protivnika i postigao prelep gol: U polufinalu čeka raspucani OFK Beograd! (VIDEO)

Crveno-beli su tako završili grupnu fazu sa maksimalnim učinkom od 3 pobede

  • 1

U odlučujućoj utakmici A grupe Crvena zvezda je pobedila Olimpiju sa 2:0 i tako se plasirala u polufinale Turnira prijateljstva, gde će igrati sa OFK Beogradom.

Golove za pobednički tim postigli su Edin Ajdinović u 39. i Marko Dedijer u 46. minutu.

U drugoj utakmici grupe A, RNK Split i Borac iz Banja Luke su odigrali nerešeno 1:1.

Crveno-beli su tako završili grupnu fazu sa maksimalnim učinkom od 3 pobede iz isto toliko utakmica, a zanimljivo da Zvezda još nije primila gol na turniru.

U polufinalu Turnira prijateljstva Crvena zvezda će igrati protiv OFK Beograda, koji je savladao Željezničar 5:2.

E to je tek bila utakmica.

Obe ekipe imale su šanse za prolaz u polufinale pre odlučujućeg 3. kola, Željezničar je čak i bio u prednosti s obzirom da mu je i bod odgovarao u ovom meču. Ipak, momci iz OFK Beograda su odigrali zaista fantastičan meč, postigli čak 5 golova i tako se potpuno zasluženo našli među polufinalistima.

OFK Beograd je poveo sjajnim golom Đorđevića več u 2. minutu, dok je Popović je duplirao vođstvo Romantičara u 17. minutu – 2:0. Željezničar se vratio u igru pogotkom Mujića u 23. minutu – 2:1, ali OFK Beograd je veoma brzo opet došao na +2, pošto je Đorđević postigao svoj drugi gol na meču u 26. minutu – 3:1.

Odlučujući trenuci utakmice dogodili su se već na početku drugog poluvremena. Željezničar je smanjio na 3:2 u 35. minutu preko Šarića, ali je OFK Beograd ponovo ekspresno odgovorio i golovima Jevetića u 39. minutu i Kovačevića u 40. minutu rešio pitanje pobednika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bole

    8. jun 2017 | 15:46

    Ja pregledao snimak 5 puta i ne videh da ga je izblamirao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA