NIJE TUŽNO GLEDATI NOVAKA KAKO PADA: Njujork Tajms izgleda slavi Đokovićev poraz na Rolan Garosu!

Kakve interesantne tvrdnje u izveštaju američkog lista

  • 22

U izveštaju četvrtfinala Rolan Garosa u kom je Novak Đoković u tri seta izgubio od Dominika Tima, novinar američkog lista "Njujork Tajmsa" istakao je da nije tužno gledati kako srpski teniser pada.

 

Ðoković je izgubio od Tima, treći set sa "nulom" i ne samo da se oprostio od titule nego će od ponedeljka prvi put posle šest godina biti ispod drugog mesta na ATP listi.

 

"Nije tužno videti kako je paou ovoj fazi. Ostvario je previše toga, osvojio previše turnira i zaradio previše miliona da bi trebalo iko da ga sada žali. Njegov pad je više zanimljiv nego što je za žaljenje. Pre godinu dana, kada je najzad osvojio Rolan Garos, Đoković je držao sva četiri gren slem trofeja. Sada posle poraza od Tima, ne drži više nijedan, a od ponedeljka će da padne na treće mesto ATP liste, prvi put još od 2011. godine.

 

'Period vladavine Novaka Đokovića je zvanično završen', poručio je Patrik Mekinro," dodaje se u tekstu "Njujork Tajmsa".

 

>>> Strani eksperti kažu da Novak kakvog znamo više ne postoji i Agasija zovu prolaznim trenerom: Šta treba Đokoviću da dođe do Tigrovog oka?

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    8. jun 2017 | 17:19

    Žao mi je što se ovakva hajka vodi protiv jednog od najvećih sportista svih vremena. Svi su odjednom zaboravili koliko je humanitarnih mečeva odigrao, koliko je para dao posle poplava, koliko je vrtića opremio i renovirao...sada mu se zamera što je čovek a ne robot, što ima uspone i padove, što je ranjiv kao i drugi, što mu teško pada svaki zloban komentar upućen na račun njegove porodice i njega lično. Nije bitno kako je pao, nego kako je ustao. A ustaće. Zapušiće usta svima koji su ga pljuvali i uživali u njegovim neuspesima. Želim mu svu sreću u životu, da uživa sa svojom porodicom, da im Bog da zdravlja. Hvala mu što je ovu zemlju promovisao u najboljem svetlu sve ove godine, iako ništa nije dobio za uzvrat, a samo je tražio poštovanje.

  • Bruce Lee

    8. jun 2017 | 18:08

    Ljudi normalno je da čovek u hednom momentu padne. Osvojio je sve što se moglo osvojiti. Celu jednu deceniju nas je uveseljavao, ej deceniju skoro svako bitno takmičenje, Novak u samom vrhu, pa neke zemlje to nikada nisu osetile. Hvala ti Nole za sve, ti si naš ponos.

  • Trig

    8. jun 2017 | 16:36

    Smrdljivi americki fasisti.Vratice se Novak,samo polako!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA