MALA JE NERVOZNA: MMA devojku nervira Majkl Felps

- Hej, ko si ti? Mi smo tim! Još u Pekingu je bio nadmen. Čujem da je i dalje isti. Ma... Jedino što zna je da pliva. Nema poštovanja prema ostalim kolegama i uvek je podignutog nosa - rekla je džudistkinja koja je u Pekingu pre četiri godine osvojila bronzanu medalju

  • 0

Ronda Rosi, bronzana džudistkinja sa pekinških Igara i trenutno jedna od najboljih "Strajkforse" boraca u bantam kategoriji, rapidno gradi reputaciju devojke koja se "ne boji da kaže šta joj na pameti". Prva na "tapetu" bila joj je Kim Kardašijan, a sada je, ni manje, ni više, nego Majkl Felps, osmostruki osvajač zlatne medalje na Igrama u Pekingu.

Ronda je pre nekoliko dana otkrila i "tajnu sela" rekavši da bi u Londonu sportisti morali da koriste kondome. Ona je pričala o "ludim žurkama", a poslednje što joj se pripisuje je "napad na Felpsa".

- On me malo nervira. U Pekingu smo, recimo, imali klub za američke sportiste. Većina NBA igrača bila je sa nama, a on je, pazite, tražio da ima zatvorenu, privatnu sekciju u klubu! - izjavila je Rosi i dodala:

- Hej, ko si ti? Mi smo tim! Još u Pekingu je bio nadmen. Čujem da je i dalje isti. Ma... Jedino što zna je da pliva. Nema poštovanja prema ostalim kolegama i uvek je sa podignutim nosom. Slušajte, pre nego sam počela da treniram džudo bavila sam se plivanjem, i verujte mi, to nije nikakav težak posao - rekla je Rosi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA