≫ 

Partizan zove navijače na Vels: Slavlje zbog duple krune prebacite na reprezentaciju!

"FK Partizan poziva sve svoje navijače da dođu na meč, podrže Srbiju u borbi za Rusiju jer, važno je da se pobedi, važno je i pomoći im da pobede, a mi znamo kako se to radi," poruka je iz Humske

  • 17

Iz fudbalskog kluba Partizan pozivaju navijače da budu podrška reprezentaciji Srbije u veoma važnom meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, protiv ubedljivo najtežeg rivala u grupi, reprezentacije Velsa.

Prethodnih dana se pričalo da prodaja karata ide dobro, a u Humskoj su poručili:

"Već petnaest dana crno bela Srbija slavi duplu krunu koju su osvojili fudbaleri Partizana. Sutra je dan kada se ta pozitivna energija, spoznaja pobede i uspeha, treba preseliti na tribine stadiona, na kome naš nacionalni tim igra jedan od odlučujućih susreta kvalifikacija za svetsko prvenstvo. U meču protiv reprezentacije Velsa, Mitrović, Tošić, Rukavina, Stojković, Obradović, Fejsa, Natasić i drugovi računaju na nas i našu podršku.

FK Partizan poziva sve svoje navijače da dođu na meč, podrže Srbiju u borbi za Rusiju jer, važno je da se pobedi, važno je i pomoći im da pobede, a mi znamo kako se to radi. Jedan tim, jedna reprezentacija, jedna zemlja, Srbija".

Meč Srbija - Vels igra se od 20.45 u nedelju na stadionu "Rajko Mitić".

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездa €^®®¥¥£©

    10. jun 2017 | 13:25

    То само фрањевци могу. Да као зову своје навијаче да навијају за њихове бивше и да на овај начин подвајају играче. Безобразлук и провокација из ко зна ког разлога?

  • Djole

    10. jun 2017 | 13:39

    Prava stvar. Pametan potez, ovim se automatski Partizan ogradjuje ako bude nekih incidenata. Partizan podrzava Srbiju a drugii... pa videcemo

  • Jašim

    10. jun 2017 | 13:39

    Bravo podelite navijače!Srpka posla!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA