Otkriveno ko je napao srpsku atletičarku na rampi kod Vrčina! (VIDEO)

Izgleda da se radi o izvesnom atletičaru Partizana i njegovom ocu

  • 71

Srpska atletičarka Tatjana Mirković (Jelača) i njen suprug napadnuti su na naplatnoj rampi kod Vrčina.

Dvojica muškaraca su napala njihov auto i udarali po njemu, lomili retrovizore, a tek kasnije se utvrdilo ko su napadači.

- Približavali smo se naplatnoj rampi kod Vrčina, kada je odjednom neko počeo da šutira i lupa naš auto. Brzo smo se zaključali u neverici i vikali policiji koja nas nije čula sa druge strane rampe.

- Razbojnici su vikali da će nas ubiti! Nisam znala ko su, tek kada sam objavila snimak na "Fejsbuku" javili su mi da se radi o atletičaru Partizana koji je 1998. godište! I još je bio sa ocem - rekla je Mirković za Večernje Novosti

Atletičar Partizana i njegov otac su se, takođe, vraćali iz Kruševca sa državnog prvenstva, a kako je Tanja ispričala izgleda da je sve bilo zbog nekog isecanja na putu.

- Ne znam da li su me prepoznali, videli su koplja sigurno. Izgleda da im je zasmetalo neko "isecanje" na putu, ali sedela sam pored Bojana i znam da nije nikog isekao. Napali su nas na rampi, gde je bilo toliko kola, drugih ljudi, policije... Šta bi bilo da smo bili negde u mraku?

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brqvo Srbijo! Gajis degenerike!

    11. jun 2017 | 22:37

    Bruka i sramota! Roditelji i vaspitanje! Super! Samo vi gledajte "Farmu", "Parove" i sta slicno vec jos ima od ovih emisija koje ocigledno ciljaju na populaciju sa nizim kojeficijentom inteligencije (koje je sve i vise, nazalost!)... Narod je postao debilan i gaji debile! Cast izuzecima (kojih je sve manje i manje)!

  • samo iskreno

    11. jun 2017 | 23:15

    Za ovo se u normalnim zemljama ide u zatvor ! Toliko o tome !

  • mematiBas

    11. jun 2017 | 23:13

    tata I sin se razgalopirali kao konji na hipodromu,pogledaj ih samo ,da ima zakona vezbali bi atletiku u jednom od zatvora na duzi period

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA