≫ 

Zvezda potpisala desnog beka: Vratio se Filip Stojković!

Reprezentativac Crne Gore potpisao je ugovor na dve godine sa klubom u kom je ponikao

  • 8
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Filip Stojković i zvanično je novi član Crvene zvezde.

Reprezentativac Crne Gore potpisao je ugovor na dve godine sa klubom u kom je ponikao, a kog trener Vladan Milojević vrlo dobro zna iz perioda rada u Čukaričkom. Nakon toga je igrao za Minhen 1860, ali je zbog ispadanja ekipe iz Cvajte postao slobodan igrač.

– Igranje za Zvezdu se ne dovodi u pitanje. Zvezda je moj klub i uvek postoji želja da obučem crveno-beli dres - rekao je nedavno za Telegraf, popularni Žule.

On je drugo pojačanje crveno-belih, nakon potpisa Marka Gobeljića.

Ranije danas, igrači su otputovali na Zlatibor na prvi deo priprema, a na spisku su: Damir Kahriman, Jovan Vićić, Aleksandar Stanković, Stefan Milošević, Uroš Račić, Dušan Anđelković, Andrija Luković, Nenad Milijaš, Marko Gobeljić, Srđan Vujaklija, Nemanja Milić, Vanja Vučićević, Slavoljub Srnić, Milan Pavkov, Luka Adžić, Milan Senić, Stefa Ilić, Nemanja Stojić, Luka Ilić, Ivan Ilić, Lazar Romanić, Dejan Joveljić, Veljko Nikolić, Jug Stanojev, Slađan Rakić, Aleksa Terzić. A od stranaca su otputovali Džon Ruiz i mladi Brazilac Mateus. U toku sutrašnjeg dana ekipi će se priključiti Abraham Frimpong, Damjan La Talek i Mičel Donald.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    12. jun 2017 | 13:22

    Ekstra

  • ☆☆☆

    12. jun 2017 | 15:49

    Dokle ovako? Odličan potez ali po ko zna koji put vraćamo svoje igrače.Stojković je odavno trebao dobije šansu,još kao mlad...Danas bi već bio vrhunski igrač,tj daleko bolji.Tako smo vraćali Srnića itd.

  • Marko

    12. jun 2017 | 12:21

    Imamo deficit na poziciji stopera a ne vodimo na pripreme Milosa Stojanovica!?! Ko je ovde lud

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA