≫ 

OSVETA JE BILA SUROVA: Džejms izgubio peto finale, Durent ključ titule Voriorsa! (VIDEO)

Klivlend nije imao snage za više od jedne pobede protiv nestvarnih Ratnika

  • 3

Košarkaši Golden Stejta opet su šampioni NBA lige! Za prošlogodišnji poraz nakon 3-1 su se revanširali tako što sada ovu prednost nisu ispustili, već su do 4-1 došli sa 129:120.

Iako je Klivlend imao prednost do početka druge deonice i 43:39, ušao je u crnu seriju i Voriorsi su sa serijom 15:0 trasirali put ka pobedi.

Imali su maksimalnih 17 razlike, a Lebronov tim je samo na početku poslednjeg perioda igre prišao ozbiljnije, pri 98:95, ali je i taj nalet odbijen.

Lebron Džejms je peti put u karijeri izgubio NBA finale, Durent je prvi prsten osvojio uz čak 39 poena, Kari je ubacio 34, Iguodala 20. Lebron je bio na ivici tripl-dabla sa 41 poenom, 13 skokova i osam asistencija, ispratio ga je i Džej Ar Smit sa 25, Irving sa 26 poena.

Inače, Durent je postao šesti igrač u NBA istoriji koji je postigao više od 30 poena u svakom meču finala, bio je dominantan u svim segmentima igre, pa se pokazao kao idealno pojačanje na početku sezone.

Foto:AP/Tanjug Foto:AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA