Velšani isprozivali Ivanovića, pa ogolili dve velike slabosti naše reprezentacije!

Velšani igrali dekadentno, ali ogolili i naše mane

  • 18

Mediji u Velsu i nisu bili previše impresionirani igrom Srbije u Beogradu (1:1), a jedan je imao poseban udar na Branislava Ivanovića.

"Walesonline" je kroz deset tačaka analizirao meč sa ekipom Slavoljuba Muslina u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a akcenat je bio i na našem veteranu i kapitenu.

- Srbi teže da održe reputaciju čvrstih momaka internacionalnog fudbala, spremni su da idu kroz  zid za svoju reprezentaciju i zemlju. Spremni su na sve, čak i na nedolično ponašanje kakvo je pokazao Branislav Ivanović, igrač koji zna za bolje - navodi ovaj portal.

- Bivši igrač Čelsija je sve vreme bio 'na uvu' sudiji, jeste to nešto što se uvek očekuje u evropskom fudbalu, ali je sada preterao. Pokušao je da iznudi crveni karton Ričardsa akrobatskim padovima, i što je još gore, jednom se čudesno oporavio od povrede i kamere su sve zabeležile.

Ipak, Dailypost.co.uk je pažnju obratio na neke druge aspekte igre i nažalost, poslao dobro upozorenje jer Srbiji predstoje teški ispiti na putu do Rusije, gostovanja Austriji i Irskoj.

- Srbija ima mane. Scenario su već napisali, bili su spremni da skoče daleko i da ostave Irsku, Vels i Austriju u borbi za drugo mesto. Vratili su navijače koji su im okrenuli leđa u prošlosti, ali su se smrzli ispred njih.  Na golmanu Stojkoviću je odgovornost, odbrana je usporena, a previše se očekuje od Dušana Tadića u kreativnosti i od Aleksandra Mitrovića da daje golove. Sve govori da je grupa daleko od rešene, naročito jer Srbija gostuje Austriji i Irskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    13. jun 2017 | 11:26

    Samo Muslin nije video da nismo imali sanse, pravu akciju, sut na gol.Koga pravite ludim i slepim, citavu Srbiju? Sta traba da verujemo kako kaze veliki sef, da smo napadali i imali sanse ali nas nije hteo gol? Jos davno se trebalo zahvaliti pojedincima Gudelju,Banetu... i dati sansu Sergeju i njegovoj zlatnoj generaciji prvacima Evrope i Sveta. Bojim se da ce ih svesno unistiti, menadzer Muslin i ekipa!

  • Djole

    13. jun 2017 | 11:29

    Najgore ce biti kad zeznemo sve u zadnja 2-3 kola i budemo treci...Auuu nece vise niko nikada gledati reprezentaciju. Laksu grupu nismo mogli da dodbijemo

  • Delije Čikago

    13. jun 2017 | 10:21

    Tačno u centar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA