TO JE TO, BORBA VEKA ZVANIČNO ZAKAZANA! Mekgregor i Mejveder na profilima najavili spektakl koji sport još nije doživeo! (VIDEO)

Amerikanac i Irac ulaze u ring ovog leta!

  • 17

Konačno, konačno, konačno! Potvrđen je meč nad mečevima između ikona modernog borilačkog sporta - bokserske legende Flojda Mejvedera i UFC šampiona Konora Mekgregora.

Ovaj put su to saopštili sami borci.

Najpre je na Tviteru Mekgregor ostavio kratku poruku uz svoju i Mejvederovu fotografiju.

- Borba počinje!

Mejveder je potom okačio najavu na svoj Instagram profil, a jedino što se moglo saznati iz snimka jeste da će se borba održati u Las Vegasu, 26. avgusta. Za sad je nejasno da li će to biti MGM Grand Garden Arena ili T-Mobile Arena.

Priča o njihovoj eventualnoj borbi pokrenuta je još početkom 2016. posle jedne njihove javne polemike putem medija i društvenih mreža. Tada su jedan drugog isprozivali da odmere snage u ringu, a sada je izgleda napravljen i prvi korak u tom pravcu.

Mejveder je rekao da je umoran od izgovora koje čuje od Mekgregora i rekao je da se sada i zvanično vratio iz penzije.

Mekgregor je trenutno šampion UFC-a u lakoj kategoriji. Postao je prvi borac koji je ikada u jednom trenutku u svom vlasništvu imao dva pojasa iz različitih kategorija (pero i laka), ali mu je titula iz pero kategorije oduzeta i dodeljena Žozeu Aldu, zato što je nije branio od kako ju je osvojio na UFC 194, u MMA borbi veka.

Mejveder je tokom svoje bokserske karijere imao 49 borbi i u svih 49 je kao pobednik izlazio iz ringa. Ovo bi mu bila jubilarna 50. borba, a verovatno i najspektakularnija.

Ni najmanje sumnje neće biti da nas čeka spektakl kakav borilački sport - i uopšte sport - nije video.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • draleRS

    15. jun 2017 | 07:22

    mekgregor nema nijedan bokserski mec u zivotu a mejveder nema nijedan poraz ,borba veka je za one koji nikad nisu u zivotu pratili boks,samo je pitanje hoce li mekgregor pasti u prvoj ili u drugoj rundi

  • Torro

    15. jun 2017 | 04:33

    Kakva bre borba veka UFC borac protiv iskusnog boksera po bokserskim pravilima ..msm da se Conor malo previse zaleteo sa ovom borbom ili samo na pare Misli..tj.koliko CE da zaradi od meca

  • sto je ovo

    15. jun 2017 | 06:49

    I ako ce mekgregor izgubit u box mecu ipak je pobijedio u provokacijama, slika flojdovog oca je legendarna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA