≫ 

Vasa Micić ima novi klub: U pitanju je šuma!

Srpski košarkaš napravio veliki iskorak u karijeri

  • 2

Sjajne igre Vasilija Micića u prethodnoj sezoni u dresu Tofaša skrenule su pažnju mnogih velikih klubova, pretežno onih sa evroligaškim pedigreom.

Govorkalo se o Efesu, ali je na kraju nekadašnji plej Mege i Zvezde završio u još većem klubu, možda ne finansijski moćnom kao turski, ali sa daleko većom tradicijom i rezultatima - Žalgirisom!

Dogovor Micića i litvanskog giganta potvrdio je, kroz zagonetku, menadžer igrača Miodrag Ražnatović.

On je na svom tviter nalogu napisao "glavolomku" sledeće sadržine:

- U želji da pobegne od gradske vreve, Vasilije Micić je doneo definitivnu odluku da sledeću godinu, a možda čak i 2 provede u šumi!

Šuma je, naravno, u košarkaškom svetu, jasna aluzija na Žalgiris, a termin "možda čak i dve" ukazuje na to da je Vasilije dogovorio saradnju "1+1".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloje Bubanja

    15. jun 2017 | 22:11

    reprezentativci iz senke, micic,andjusic,jelovac,radoicic,milosavljevic,lucic,micov,erceg ima ih jos to ce Sale da nadje,pa makar i za prosireni spisak micic ode u Zelgiris Andjusic na kraju sezone dosao u Uniks iz Kazanja jelovac ACB liga,mislim da je u pitanju Saragoza Radoicic igra u ACB za Sevilju, od sledece sezone najverovatnije u NBA sa Jokicem,igra na poziciji pleja,taman umesto Markovica,ali tu je i Jovic i Micic Milosavljevic ode u Unikahu Lucic, on je valjda u nemackoj,ali treba ga uvrstiti u siri spisak Micov igrao je dobro zavrsnicu sezona za Galatasaray Erceg, gde je on ne znam,ali da nije bilo njega ko zna kako bi onda prosli sa Letonijom, a i sad smo u grupi sa njima gde ce biti braca bertans i pornzingis jos dok Sale pronjuska, bice tu jos koje iznenadjenje i pomoc publike gde je onaj milenovic,, tako nekako igro za partizan , mzt skopje i mega leks ... ? i Dejan musli i milutinov kao centri,samo nemojter Bobana marijanovica,tu je i raduljica, ako ne dodje jokic, i uz Stimca.. Boban nam ne treba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA