Milojevića jedna stvar zabrinjava posle remija Zvezde sa timom Užica (VIDEO)

Nije isti pristup na treningu i na meču

  • 11

Šef stručnog štaba FK Crvena zvezda Vladan Milojević izneo je svoje utiske nakon prve pripremne utakmice, u kojoj je zabeležen  remi sa selekcijom Užica.

Bilo je 1:1, pošto su Užičani munjevito izjednačili na gol Pavkova u 80. minutu.

- U ovom trenutku mi je najvažnije da upoznam malo igrače, njihov karakter, njihov način igre. Mogu da budem iskren i da kažem da sam ono što sam očekivao i video. Rekao sam i na početku da nemamo baš puno vremena, a ono što me malo zabrinjava je to da su malo drugačiji na treningu nego na utakmici, i moram da shvatim zašto se to događa.

- Bilo je dosta i dobrih stvari, onih koje smo hteli. Nakon izlaska iz jednog sedmodnevnog trenažnog procesa koji je dobro odrađen, došli smo da odigramo jednu utakmicu da vidim karakter. Falilo je svežine koju i ne želim da imaju u ovom trenutku. Mislim da sada imam malo potpuniju sliku po pitanju pojedinačnog kvaliteta i nekih stvari koje smo pokušavali da radimo na treningu. Sa igračima koji su došli, mislim da će sve to biti u redu — rekao je Milojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sever

    17. jun 2017 | 21:55

    Mene zanima kako ti je palo na pamet da stavis u tim Milijasa, Le Taleka i Srnica. Sada kazem ono sto sam govorio dve godine za Bozovica: Milojevicu nisi trener za Zvezdu i velika si prevara servirana navijacima koii se ne razumeju u fudbal. Bosko je za tebe institucija.

  • eureka

    17. jun 2017 | 22:17

    visoka trava bila

  • Sasa

    18. jun 2017 | 02:47

    Kahirman brani? Covek koji je glavni krivac za ispadanje u ranoj fazi Evropskog takmicenja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA