Mrkelu brine gostovanje u Kazahstanu za 2. kolo, ali trenutno razmišlja samo o Maltežanima

Sportski direktor Zvezde smatra da bi geografska udaljenost i vremenska razlika mogli da budu potencijalni problem za crveno-bele ukoliko budu igrali protiv Irtiša u 2. kolu

  • 9

Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, dao je izjavu za klupski sajt povodom žreba za 1. i 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. On je istakao da će se crveno-beli maksimalno posvetiti prvom rivalu, pa će tek kasnije razmišljati o protivniku za 2. kolo.

>>> Bivši igrač Partizana, dva Srbina i nekadašnji dželat iz Černomoreca: Ko čeka Zvezdu za 2. kolo kvalifikacija? (VIDEO) (FOTO)

- Italijan je vlasnik kluba i dosta italijanskih igrača, uglavnom iz Serije C, igra u tom klubu. Završili su na petom mestu prethodne sezone i mogu da budu dosta neugodni.

- Što se tiče ostalih rivala, mislim da treba ići korak po korak. Najpre se maksimalno ozbiljno posvetiti Maltežanima. Videćemo ko će biti pobenik iz dvomeča Kazahstanaca i Bugara. To bi moglo da bude geografski nezgodno putovanje ako budemo išli u Kazahstan gde je velika vremenska razlika, ali hajde da najpre napravimo prvi korak protiv Maltežana, pa da onda razmišljamo o sledećem protivniku - rekao je Mitar Mrkela.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA