Šta se dešava sa Jelenom Janković? Da li je vreme za penziju, jer ovo što joj se dešava niko ne bi izdržao!

Srpska teniserka se nalazi na prekretnici karijere kada treba da odluči da li da nastavi dalje ili da se penzioniše

  • 13

Bivša prva teniserka sveta Jelena Janković (31) prolazi kroz najtežu fazu u životu. Njene igre nisu više na nivou ozbiljnog tenisa i svi se pitaju zašto se muči i zašto ne završi karijeru.

Imala je uspeha, zaradila je dovoljno novca i nema nikakav problem da se povuče. Jer ovako bitisanje od turnira do turnira ne vodi ničemu.

Da bar ima želju da ponovo bude u vrhu, pa da trenira naporno, ali ovako ispadanja u prvom kolu nekih slabijih turnira nije na njenom nivou i samo je maltretiranje tela i duha.

Sve je počelo u januaru, posle Australijan opena, kada je Jelena ispala u prvom kolu turnira u Kineskom Tajpehu od 113. igračice sveta.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Usledila je Doha gde je ušla preko kvalifikacija, pa ispala u prvom kolu od Ruskinje Anastasije Pavljučenkove. Pa odmah zatim turnir u Majamiju gde je opet na startu eliminisana od Jaroslave Švedove iz Kazahstana.

Došla je do Čarlstona, gde je nekada pobeđivala, a sada je ispala u drugom kolu od Samante Stosur. Usledio je Masters Madrid gde je ispala u prvom kolu od Cibulkove.

Usledio je novi šok eliminisana je u drugom kolu turnira u Rimu, nakon što je izgubila od Nemice Julije Gerges.

Odmah nakon toga je otišla na Gren Slem Rolan Garos gde je ekspresno eliminisana od Holanđanke Ričel Hogenkamp u prvom kolu.

Poslednji udarac je poslednji poraz i to opet u prvom kolu na turniru u Majorki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    20. jun 2017 | 19:29

    Očajni komentari i to od onih koji nemaju pojma o tenisu ! Draga Jelena , u koliko ne ide , ne ide , lomiš se ! Seti se tvog starijeg kolege , Bjorna Borg , koji je 3 x uzastopno osvojio , Vimbldon i Roland Goros i kad mu je krenulo kao i tebi , on je u 26-toj godini , prekinuo sa tenisom ! U to vreme se sa Tenisom nije zarađivalo kao danas , mislim da ne postoji finaziska kriza ...

  • Mirjana

    20. jun 2017 | 18:17

    Da li Jelenu treba bodriti ili satanizovati?Da li se nekad zapitatate vasa ,a i tuda ocekivanja u vezi vas se uvek ispune i u zivotu samo cvetate.

  • Vlada

    20. jun 2017 | 20:48

    Baba je trebalo odavno da ode u penziju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA