Bije kao Sveti Ilija, a seksi je kao Adrijana Lima: Srpska kikbokserka prebiće sve da osvoji turnir u Bugarskoj! (VIDEO) (FOTO)

Na turniru u Bugarskoj boriće se osam devojaka za jedan trofej

  • 3
Foto: Kik Boks klub Sinđelić Foto: Kik Boks klub Sinđelić

Kikbokserka beogradskog Sindjelića Marina Spasić privodi kraju pripreme za važan turnir koji će se održati u petak u Zlatnim Pjascima u Bugarskoj.

>>> OVO OBIČAN ČOVEK NE MOŽE DA PREŽIVI: Srpska zver brutalno nokautirala favorizovanog borca, lekari ga jedva povratili (VIDEO)

Format turnira je paklen, pobednica će u roku od dva sata morati tri puta u ring, po isto toliko pobeda. Osam devojaka, jedna sampionka.

-Spremna sam, idem po pojas- sigurna je u sebe Marina

- Spremala sam se za ovaj turnir poslednja tri meseca, odbila neke mečeve kako bi se što bolje spremila, ovo je do sada najvažniji nastup u karijeri i samo me pobeda zanima. Ostaviću srce u ringu, želim taj pojas najviše na svetu!

Pored Marine, na turniru nastupaju predstavnice Rusije, Francuske, Češke, BiH, Belgije, Turske i predstavnica domaćina Bugarske. Meć se održava u petak 23-eg juna, a direktan prenos može se pratiti na francuskoj SFR Sport televiziji.

Pogledajte kako se Marina spremala za ovaj turnir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Padobranac

    21. jun 2017 | 01:44

    Usao bi ja s njom u okrsaj, pa kud puklo da puklo :)

  • Srb in

    21. jun 2017 | 07:59

    Navijam za tebe Marina samo napred lepa devojko

  • Sindjelic

    21. jun 2017 | 10:13

    Sindjelic, jedini profi klub kod nas. Da je vise ovakvih klubova i ovaj sport bi bio na vecem nivou. Srecno Marina, donesi pojas u Srbiju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA