SRPSKI NAVIJAČ (25) POGINUO U SIRIJI: Ratovao sa Rusima protiv islamskih terorista i nastradao! (FOTO)

Dimitrije Saša Karan, navijač Vojvodine, poginuo je u borbi ruskih snaga i islamskih terorista

  • 88

Navijač Vojvodine Dimitrije Saša Karan (25), poginuo je na ratištu u Siriji, gde se borio na strani Rusa. On je još pre nekoliko godina otišao da ratuje na strani Rusije, kada je izbio rat u Ukrajini, gde je vodio borbe za Novorusiji. Informaciju o njegovoj pogibiji potvrdili su i članovi navijačke grupe Firma, koji su na svom forumu otvorili i posebnu temu na forumu u čast svog nastradalog saborca sa tribine.

Karan je pre nekoliko godina tribinu zamenio ratištem i kada je izbio sukob na istoku Ukrajine, otišao je na front da se bori na strani Novorusije. Nakon toga ratovao je za Ruse i u Siriji, gde je i poginuo u borbi protiv islamskih terorista. Njegovi nekadašnji prijatelji iz navijačke grupe Firma ispunjeni su bolom dok pišu poruke kojima se opraštaju od njega.

- Firmaš koji je pre par godina otišao na ratište u Novorusiju, poginuo je. Ne mogu da verujem da te više nema brate naš, tvoja Firma i tvoj Bulevar te nikada neće zaboraviti! Počivaj u miru brate naš - piše u poruci jednog od navijača Vojvodine.

I Firma se oglasila Saopštenjem, kojim je otvorena nova tema na forumu.

- Teška srca upućujemo poslednji pozdrav našem tragično nastradalom bratu. Ko ga je poznavao znao je koliko je voleo Vošu i Firmu, koliko je učestvovao u radu grupe, pre svog odlaska na front. Momak kome treba odati svako priznanje, a najviše za svoju pokazanu hrabrost i ljudskost.

Foto: Firma1989.com/forum Foto: Firma1989.com/forum

- Slika je sa njegove poslednje utakmice, Dinamo Minsk-Vojvodina, na koju je došao iz Moskve. Zauvek u našim srcima, tvoji drugari te zaboraviti nikad neće - piše u saopštenju Firme.

Dimitrije Karan je rodom iz Republike Srpske, iz Foče, a živeo je u Novom Sadu, gde je bio aktivan u radu navijačke grupe Firma, pre nego što se kao dobrovoljac prijavio za rat na strani Rusije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sotir

    20. jun 2017 | 21:48

    Nek ti'je laka crna zemlja.

  • Невена

    20. jun 2017 | 21:44

    Жалосно , млад живот оде под земљу . Ми треба да се рађамо , да се дјеци радујемо и без страха синовима веселимо ... ПС Покој ти души младићу !

  • Раднаскела

    21. jun 2017 | 00:45

    За кога Србине гинеш?! Зар ми немамо овде своје битке? Боље је да си породицу створио и неколико деце направио, овако си свој млади живот бацио за туђе интересе!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA