Barselona se pojačala moćnim plejmejkerom

Francuski košarkaš izbor Katalonaca na poziciji "jedinice"

  • 1

Košmarna sezona za KK Barselonu je prošlost, a budućnost je, izgleda, daleko svetlija sudeći po tome kako Katalonci rede u prelaznom roku.

Posle imenovanja Sita Alonsa na mesto trenera, završeno je i prvo pojačanje.

>>> Krenuo remont Barselone, Baskonija se odlučila da rizikuje 

Kao što je i najavljivano, novi igrač "blaugrane" postao je francuski plejmejker Tomas Ertel koji je potpisao dovogodišnji ugovor sa Barsom, potvrdio je klub.

Ertel dolazi iz Efesa u kojem je bio među najboljima minule sezone u Evroligi sa 12,7 poena i 5,6 asistencija u proseku po utakmici.

Barsa bi uskoro trebalo da ozvaniči i drugo pojačanje na poziciji plejmejkera - Giljoma Vivesa iz Valensije koji bi bio "bekap" opcija Ertelu.

Vives je pre nekoliko dana produžio ugovor sa "slepim miševima", pa Barselona mora da plati 300.000 evra za njegovu "slobodu", što bi, pišu španski mediji, trebalo da se realizuje narednih dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misirac

    22. jun 2017 | 17:44

    Eee kako Joviću izmače sreća ispred nosa. Već je bio jednom nogom u Barsi. Prelep grad, vreme, ljudi, klopa, tim sa velikim ambicijama, kintom. Glupa povreda i ko zna šta će sada biti sa njim...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA