ZVEZDA PROŠLA UZ BRUKU: Zvižduci parali nebo iznad Marakane! (VIDEO)

Crveno - beli i Naftan igrali 3:3 u Beogradu! Pozivanje Lukića, prizivanje Džajića od strane navijača

  • 2

Crvena zvezda je eliminisala Naftan, ali je dobro preznojila više od 30 hiljada navijača po ionako sparnom vremenu. U revanšu na Marakani: Crvena zvezda – Naftan 3:3 (2:1) uz mnogo brige za Roberta Prosinečkog pred meč sa Omonijom naredne nedelje u Beogradu.

Zvezda je imala 2:0, deset minuta pre kraja gubila 3:2!!! ali preživela!!!

Meč je obilovao skandiranjima protiv uprave crveno – belih, Vladana Lukića, a zapadna tribina je u finišu susreta prizivala Dragana Džajića u pomoć!!!

Mnogo će trebati igračima u crveno - belom da bi se oprali pred armijom navijača...

ŠTA JE S IGROM?

Ako se drugo poluvreme u Belorusiji „desilo“, onda se Zvezda večeras obrukala protiv Belorusa. Tome najviše u prilog ide činjenica da je ceo stadion zviždao ekipi u trenutku kada se treći put zatresla mreža gostiju, za konačnih 3:3.

Prednost od 2:0 u 15. minutu izabranici Roberta Prosinečkog su olako ispustili, nisu pokazali ono što Robi nedeljama priča za njih, da su najjbolji srpski tim.

Umesto goleade koja je najavljena u ranoj fazi meča, crveno – belima ostaju brige u vidu očajne forme (za samo nedelju dana je meč sa Omonijom u Beograd), nezadovoljstva dobrog dela navijača, koji pitanje je da li će se odazvati u ovolikom broju i za naredni meč u Evropi.

Ko zna šta bi se desilo da u većem delom ćutljivoj Marakani je u 61. minutu kapiten oslabljenih Belorusa Bukatkin realizovao neverovatno povoljnu šansu kojom bi gost poptuno preokrenuo rezultat – 3:2. Tada bi Belorusi imali pola sata za još jedan gol.

To se desilo nešto kasnije, a samo pukom srećom Zvezde je sačuvala dobrano crven obraz večeras. Ipak, u 10 poslednjih minuta, sa igračem manje gosti nisu mogli do šokatnog rezultata. Vešović je pogodioi smirio donekle tenziju u nadoknadi vremena.

Ono što je najcrnje, navijači Zvezde su strepeli za konačan ishod, protiv ekipe za koju se mislilo da nije ni do kolena beogradskom timu.

Loše, stvarno loše Zvezdo...

CRVENA ZVEZDA - NAFTAN 3:3 (2:1)

Kasalica 10, Dimitrijević 15, Vešović 90 - Sorokin 22, Naumov 58, Kovalenko 82

Sudija: Said Enđimi (Francuska)

Crveni karton: Bukatkin 68.

CRVENA ZVEZDA: Bajković, Mikić, Krneta, Maksimović, Mladenović, Milivojević (od 62. Mijailović), Dimitrijević (od 77. Kadu), Evandro, Lazović, Kasalica, Milunović. Trener: Robert Prosinečki.

NAFTAN: Dovgialo, Kobets, Berezovski, Harbahou, Trukhau, Bukatkin, Černič, Naumav, Gavrjuško (od 59. Kovalenko), Sorokin (od 68. Žulijev), Obrazau. Trener: Vasilij Zajcev.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    27. jul 2012 | 10:30

    Nije tacno vise od 30 hiljada nego 27.600 nesto

  • Đorđe

    27. jul 2012 | 17:15

    Još jedna sramota i bruka za Srpski fudbal - ne od fudbalera nego od rukovodstva koje je iste te fudbalere dovelo u Zvijezdu i izvelo na teren...Pa dokle više ????????????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA