Marina Maljković: Vodila bih košarkaše Partizana! (VIDEO)

Bivša selektorka košarkašica nema problem da trenira muški tim

  • 13

Legendarni ženski košarkaški trener Marina Maljković istakla je da ne bi imala nikakav problem da preuzem mušku ekipu Partizana.

Marina Maljković otvorila desetu besplatnu školu košarke za devojčice!

Žena koja je donela Srbiji zlato sa Eurobasketa 2015 i bronzu sa Olimpijskih igara trenutno vodi Galatsaraj žensku ekipu, ali kaže da ne bi imala problem i da trenira muški tim.

Ona je gostovala u emisiji SOS koš, a mnogo pitanja (čak 14) stiglo je od navijača Partizana, koji su pitali li bi vodila mušku ekipu:

- Da, vodila bih košarkaše Partizana bez problema i to se zna i nije problem. Pozdravljam sve navijače Partizana, moje Grobare. Ako muškarac može da vodi žensku ekipu onda može i žena da vodi mušku. Ja sam već vodila mušku ekipu u Ušću.

- Nemam nikakvu barijeru u glavi da treniram mušku ekipu. Za mnoge stvari to nije bitno već je znanje ključna stavka. Od septembra će u NBA biti prvi ženski trener - rekla je Marina Maljković.

Pogledajte njenu izjavu na 23 minuta videa:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djoz

    23. jun 2017 | 23:36

    Ovo bi bila prava stvar, ova zena je neverovatna, veliko znanje ima, srcana je, bilo bi fantasticno da preuzme musku ekipu ! :)

  • LB

    23. jun 2017 | 23:17

    Vrati se ti košarkašicama pod hitno!!!!!

  • No name

    23. jun 2017 | 22:54

    Zena zmaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA