SATNICA: 21 srpski sportista na borilištima u subotu

Naši kreću u borbe u osam sportova. Na terenima: veslači, plivači, strelci, bokser, tenseri, stonoteniseri, biciklisti i odbojkašice

  • 0

Srpski reprezentativci sutra će imati "bogat" dan na Olimpijskim igrama u Londonu, pošto će izaći na borilišta u osam sportova.  Stonoteniseri Aleksandar Karakašević i Marko Jevtović igraće u prvom kolu singla, a preliminarni mečevi na ovom turniru počinju u 10 sati.

Biciklisti Ivan Stević i Gabor Kasa voziće uličnu trku koja počinje u 11 sati po našem vremenu. Kada je u pitanju plivanje, sutra će se takmičiti dvojica reprezentativaca Srbije.

Ðorđe Marković od 11.47 plivaće kvalifikacije u trci na 400 metara slobodno. Čaba Silađi, prema rasporedu, na bazen izlazi u 12.52 u kvalifikacijama na 100 metara prsno. Veslači Nikola Stojić i Nenad Beđik od 13 sati takmičiće se u kvalifikacijama dvojaca bez kormilara.

Odbojkašice Srbije u 12.30 igraju meč prvog kola B grupe protiv selekcije Kine. Na borilišta će srpski strelci Ivana Maksimović, Andrea Arsović, Andrija Zlatić i Damir Mikec. Maksimovićeva i Arsovićeva će se od 12 sati takmičiti u kvalifikacijama u gađanju vazdušnom puškom, dok Zlatić i Mikec od 16.30 "pucaju" vazdušnim pištoljem.

Takmičenje u boksu počinje u 16 sati, a srpski predstavnik Aleksandar Drenovak boriće se u kategoriji do 75 kilograma.

Teniser Janko Tipsarević će u prvom kolu igrati protiv Argentinca Davida Nalbandijana, a taj meč počinje u 13 sati. Viktor Troicki i Španac Nikolas Almagro na teren bi trebalo da izađu u 14.30. Ana Ivanović će od 12.30 igrati meč prvog kola protiv Amerikanke Kristine Mekhejl, a duel Jelene Janković i Serene Vilijams počinje u 15 sati.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA