Ne smiruju se navijačke strasti u Podgorici: Varvari opet "udarili" na grobarski grafit (FOTO)

Nadamo da će se sukob dve navijačke frakcije završiti samo na šaranju grafita...

  • 5

Sudeći prema fotogorafijama koje "kače" navijači izgleda da je u Podgorici počeo pravi grafitaški rat navijača Budućnosti i tifoza Partizana iz tih krajeva.

Zna se da su dva kluba rivali u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i mada je do utakmice ostalo više od dve nedelje, strasti su, makar među navijačima, uzavrele.

>>> Navijački rat u Podgorici zbog grafita: Varvari brutalno isprovocirali Grobare, a onda im je odgovorila frakcija iz Nikšića (FOTO)

Prvo su "Varvari" isprovocirali Grobare, nedugo potom usledila je reakcija navijača beogradskog kluba, frakcije iz Nikšića, a nije dugo prošlo, ponovo su "udarili" ultrasi podgoričkog šampiona.

Na slici koja je "okačena" na instagram profilu "srpska navijačka scena" ispred ižvrljanog "grobarskog" grafita "brat za brata" ispozirala su četvorica mladića, očigledno navijači Budućnosti i pohvalili se uspešno izvedenom akcijom.

Ostaje nam samo da se nadamo da će se sukob dve navijačke frakcije završiti samo na šaranju grafita...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    24. jun 2017 | 19:15

    To nisu navijaci vec bednici i bezmozgovici.Njih fudbal ne zanima vec posao droge na tribinama itd.ta sva g...a treba rasterati u zatvor po 20god da se opamete.MRZIM HULIGANE I PLACENIKE SA SEVERA I JUGA I OVAKVE KAO STO SU VARVARI I OSTALI DZABALEBAROSI.

  • fegi

    24. jun 2017 | 19:21

    Pa da tu ste poznati pogotovo po Beogradu...Keba!!!:-)

  • NS

    24. jun 2017 | 19:04

    Neka "udare" na nekoga sa rukama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA