Hamilton isprozivao Fetela zbog udaranja na trci: Ako je hteo da pokaže da je muško, trebalo je da izađemo napolje i rešimo to!

Britanac je bio besan kao ris posle trke u Bakuu

  • 9

Mnogo polemike izazvala je trka za Veliku nagradu Azerbejdžana u Bakuu, gde je slavio Daniel Rikjardo, ali je to palo u senku sukoba koji su imali Luis Hamilton i Sebastijan Fetel.

Hamilton je naglo ukočio ispred Nemca za vreme dok je sigurnosno vozilo bilo na stazi, nakon čega je ovaj uzvratio tako što ga je udario namerno s boka.

Britanac je bio besan nakon trke i smatrao je da je njegov rival postupio kukavički.

- Nisam namerno ukočio. A sramota je kako se izvukao sa onako blagom kaznom. Obrukao se, pre svega, svojim ponašanjem. Ako je želeo da pokaže da je muško, onda je trebalo da izađemo iz bolida, da to rešimo kao ljudi, licem u lice - besan je bio Britanac.

- Zamislite da vas deca gledaju u takvoj situaciji, da vide onakvo ponašanje čoveka koji može da se podiči titulom svetskog šampiona!? Moji momci će svakako biti nezadovoljni što sam morao kod mehaničara zbog problema sa prednjim delom vozila, ali je najvažnija činjenica da smo čitavog vikenda bili, zapravo, vrlo vrlo dobri - zaključio je Hamilton.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA